Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez azt jelenti, hogy megint...

Ez azt jelenti, hogy megint meg fog jönni? Kifejtve lenn!

Figyelt kérdés
Szombatra nem vártam, nem is jött. Kedden hajnalban és délurán csináltam tesztet, tök pozitív lett. Most is csináltam, 2-öt is, mert nem akartam hinni a szememnek, de mindkettő elég halványka. 3 éve próbálkozunk, elsőre ugyanez volt, hogy 8 nap késésnél pozitív teszt ellenére megjött. Teljesen ki vagyok, mi okozhatja ezt?
2011. szept. 1. 03:38
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Most, hogy szárad talán nem olyan halványak, de akkor is, nem erősödik! Az számíthat, hogy a múltkor sokkal sárgább (gondolom sűrűbb) volt a pisi, amivel teszteltem? Bocs, az esetleges túlparázásért, de ki vagyok!
2011. szept. 1. 04:08
 2/29 anonim ***** válasza:
0%

Hihetetlen, hogy hány nő nem tudja, hogy a terhesség elején nem marad el szükségszerűen a menses. Van aki hónapokig menstruál.

Ha nem vagy biztos a tesztben, akkor irány a doki.

2011. szept. 1. 05:51
 3/29 anonim ***** válasza:

Először is nyugi!

Az a teszt ugyanolyan fajta volt mint amivel először teszteltél? Mert csak azt érdemes összehasonlítani.

Menj el olvoshoz.

Drukkolok, ne legyen semmi baj.

2011. szept. 1. 07:17
 4/29 anonim ***** válasza:
A pozi az mindig pozi. Irány a doki. Remélem baba.
2011. szept. 1. 10:58
 5/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kedves első, nekem elmaradt a mensim, de úgy gondolom, hogy mégis meg fog jönni, mert a teszten a csík nem erősödik, inkább halványodik. Az egyik az ugyanolyan volt, mint az első. Most így nézve, inkább egyforma, mint halványabb, de ma már egész nap bőgtem, és a cicim se igazán fáj már. Úgyhogy már nincs miben reménykednem. Orvoshoz nincs értelme menni, mert 5 nap késésnél még szerintem akkor se látna semmit, ha lenne ott valami.
2011. szept. 1. 16:23
 6/29 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Szerintem baba-gyanús a dolog. Pár napig tarts ki, aztán csinálj még egy tesztet, és ha az is pozitív(szerű), akkor irány a doki.

Nagyon drukkolok!!! Majd írj, hogy mi van!!!

2011. szept. 1. 16:50
 7/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ne parázd túl a dolgot, mert többet ártasz vele, ha sírsz!

A teszted POZITÍV!!!

Kisbabád lesz, ne szomorkodj!

Minden rendben lesz hidd el,nem sokára látni fogod a szívdobogását UH-n. Várj még egy hetet és menj dokihoz.

A cicik miatt ne parázz, nem egyfolytában fájnak! Van akinek nem is fáj! Szóval csak pozitívan nézz előre!!!!

2011. szept. 2. 19:46
 8/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, de már egyre jobban fáj a hasam, mondjuk a cicim újra fáj. Meg kis vizes folyásom is van, úgyhogy szerintem holnap megjön, ma már nem is teszteltem semmi értelme, de azért talán 1% esélyt adok arra, hogy nem jön meg. Mindenképp megírom ide, hogy hogyan alakult.
2011. szept. 2. 20:44
 9/29 anonim ***** válasza:
19.46-os vagyok. Várom a jó híreket!
2011. szept. 3. 13:18
 10/29 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg, de igyekszem nem beleélni magam. Kezdek 5% esélyt adni magunknak. Majd még írok!
2011. szept. 3. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!