Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez azt jelenti, hogy megint...

Ez azt jelenti, hogy megint meg fog jönni? Kifejtve lenn!

Figyelt kérdés
Szombatra nem vártam, nem is jött. Kedden hajnalban és délurán csináltam tesztet, tök pozitív lett. Most is csináltam, 2-öt is, mert nem akartam hinni a szememnek, de mindkettő elég halványka. 3 éve próbálkozunk, elsőre ugyanez volt, hogy 8 nap késésnél pozitív teszt ellenére megjött. Teljesen ki vagyok, mi okozhatja ezt?
2011. szept. 1. 03:38
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Talán most már kezdem elhinni, hogy minden rendben egyelőre, nem jött meg! Szerdán megyek orvoshoz, remélem ott is minden rendben lesz. Köszönöm az eddigi biztatást!
2011. szept. 4. 11:36
 12/29 A kérdező kommentje:
Továbbra sem jött meg, de voltam orvosnál a meddőségin azt mondta, hogy korának megfelelő terhesség, és járjak ezentúl oda ahova tartozom, ezért elmentem az sztk-ba. Ott azt mondták, hogy túl kicsi, nincs se szikhólyag, se szívhang. Egy hét múlva kell visszamennem, vagy panasz estén azonnal. Úgyhogy még mindig van min aggódni!
2011. szept. 11. 09:45
 13/29 anonim ***** válasza:
Én azért még szorítok neked! A meddőségiben megvizsgáltak? Uh volt?
2011. szept. 11. 18:29
 14/29 A kérdező kommentje:
Persze, mindkét helyen hüvelyi uh. volt, csak mást mondtak!
2011. szept. 11. 18:39
 15/29 anonim ***** válasza:

Ez azért érdekes!

Én a meddőséginek hinnék! Mikor mész újra Uh-ra?

2011. szept. 12. 20:55
 16/29 A kérdező kommentje:
Pénteken megyek vissza az sztk-ba. Az a baj, hogy egyrészt a rosszat mindig könnyebb elhinni, mint a jót. Másrészt a meddőségis orvos eléggé rohant, az sztk-s meg tök sokáig nézte az uh-t. Viszont a meddőségin mondta a doki, hogy van egy miómám, itt az sztk-ba meg nem. Tehát, ha "nem vette észre" a miómát, akkor nem csoda, hogy a "gyereket" sem. Nem tudom mit gondoljak. Csináltam új tesztet, gondolom, ha elhal a baba gyengülnie kéne, egyelőre ugyanolyan erős, mint a múlt heti és jóval erősebb, mint a 2 héttel ezelőtti. Próbálok reménykedni, de azért nem nagyon, mert akkor nem csalódhatok. Ez idegesít, hogy már több, mint 6 hetes vagyok és még mindig nem tudok egy kicsit felhőtlenül örülni! Bocs, hogy ilyen hosszú lett!
2011. szept. 12. 21:09
 17/29 anonim ***** válasza:

Kíváncsian várom a pénteki fejleményeket! Szerintem a meddőségiben sokkal korszerűbb és érzékenyebb gépek vannak, mint egy sztk-ban!

Azt is eltudom képzelni, hogy az sztk-s doki a miómára hitte azt hogy baba.

Ha nem megnyugtató a pénteki eredmény sem és mindenképp elmennék egy magán UH-ra, vagy vissza mennék a meddőségi orvosomhoz! Ha az én lombikom most sikerül, akkor továbbra is a meddőségis dokimhoz fogok járni terhes gondozásra! Szorítok!!!!!!!

2011. szept. 14. 18:57
 18/29 anonim ***** válasza:
Ja és a teszt is egyértelmű szerintem, biztos halványodnia kellene, és valószínű görcsölnél már és véreznél is ha gond lenne!
2011. szept. 14. 18:59
 19/29 A kérdező kommentje:
Teljesen megnyugtató az eredmény! Láttam a kisbabámat! Van szívhang, azt is láttam, ahogy ver a kis szíve! Azt mondta az orvos, hogy 6+6 hetes, ez teljesen meg is felel az ovumhoz képest! El is sírtam magam az orvos előtt, tök ciki volt, de mindjárt kaptam uh képet, hogy megnyugodjak! Köszönöm a biztatást!
2011. szept. 16. 17:53
 20/29 anonim ***** válasza:

Ez aztán a remek hír!!!!!!!!!!!

GRATULÁLOK KISMAMA!!!!!!!!!!!!!!!

Remélem két hét múlva én is hasonló híreket kapok! Szerdán lesz a beültetés. Szoríts te is nekem!

2011. szept. 17. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!