Ez azt jelenti, hogy megint meg fog jönni? Kifejtve lenn!
Figyelt kérdés
Szombatra nem vártam, nem is jött. Kedden hajnalban és délurán csináltam tesztet, tök pozitív lett. Most is csináltam, 2-öt is, mert nem akartam hinni a szememnek, de mindkettő elég halványka. 3 éve próbálkozunk, elsőre ugyanez volt, hogy 8 nap késésnél pozitív teszt ellenére megjött. Teljesen ki vagyok, mi okozhatja ezt?2011. szept. 1. 03:38
11/29 A kérdező kommentje:
Talán most már kezdem elhinni, hogy minden rendben egyelőre, nem jött meg! Szerdán megyek orvoshoz, remélem ott is minden rendben lesz. Köszönöm az eddigi biztatást!
2011. szept. 4. 11:36
12/29 A kérdező kommentje:
Továbbra sem jött meg, de voltam orvosnál a meddőségin azt mondta, hogy korának megfelelő terhesség, és járjak ezentúl oda ahova tartozom, ezért elmentem az sztk-ba. Ott azt mondták, hogy túl kicsi, nincs se szikhólyag, se szívhang. Egy hét múlva kell visszamennem, vagy panasz estén azonnal. Úgyhogy még mindig van min aggódni!
2011. szept. 11. 09:45
13/29 anonim válasza:
Én azért még szorítok neked! A meddőségiben megvizsgáltak? Uh volt?
14/29 A kérdező kommentje:
Persze, mindkét helyen hüvelyi uh. volt, csak mást mondtak!
2011. szept. 11. 18:39
15/29 anonim válasza:
Ez azért érdekes!
Én a meddőséginek hinnék! Mikor mész újra Uh-ra?
16/29 A kérdező kommentje:
Pénteken megyek vissza az sztk-ba. Az a baj, hogy egyrészt a rosszat mindig könnyebb elhinni, mint a jót. Másrészt a meddőségis orvos eléggé rohant, az sztk-s meg tök sokáig nézte az uh-t. Viszont a meddőségin mondta a doki, hogy van egy miómám, itt az sztk-ba meg nem. Tehát, ha "nem vette észre" a miómát, akkor nem csoda, hogy a "gyereket" sem. Nem tudom mit gondoljak. Csináltam új tesztet, gondolom, ha elhal a baba gyengülnie kéne, egyelőre ugyanolyan erős, mint a múlt heti és jóval erősebb, mint a 2 héttel ezelőtti. Próbálok reménykedni, de azért nem nagyon, mert akkor nem csalódhatok. Ez idegesít, hogy már több, mint 6 hetes vagyok és még mindig nem tudok egy kicsit felhőtlenül örülni! Bocs, hogy ilyen hosszú lett!
2011. szept. 12. 21:09
17/29 anonim válasza:
Kíváncsian várom a pénteki fejleményeket! Szerintem a meddőségiben sokkal korszerűbb és érzékenyebb gépek vannak, mint egy sztk-ban!
Azt is eltudom képzelni, hogy az sztk-s doki a miómára hitte azt hogy baba.
Ha nem megnyugtató a pénteki eredmény sem és mindenképp elmennék egy magán UH-ra, vagy vissza mennék a meddőségi orvosomhoz! Ha az én lombikom most sikerül, akkor továbbra is a meddőségis dokimhoz fogok járni terhes gondozásra! Szorítok!!!!!!!
18/29 anonim válasza:
Ja és a teszt is egyértelmű szerintem, biztos halványodnia kellene, és valószínű görcsölnél már és véreznél is ha gond lenne!
19/29 A kérdező kommentje:
Teljesen megnyugtató az eredmény! Láttam a kisbabámat! Van szívhang, azt is láttam, ahogy ver a kis szíve! Azt mondta az orvos, hogy 6+6 hetes, ez teljesen meg is felel az ovumhoz képest! El is sírtam magam az orvos előtt, tök ciki volt, de mindjárt kaptam uh képet, hogy megnyugodjak! Köszönöm a biztatást!
2011. szept. 16. 17:53
20/29 anonim válasza:
Ez aztán a remek hír!!!!!!!!!!!
GRATULÁLOK KISMAMA!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem két hét múlva én is hasonló híreket kapok! Szerdán lesz a beültetés. Szoríts te is nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!