Így is van még remény? Lent bővebben kifejtve.
Figyelt kérdés
Párommal együtt voltam pénteken, a menstruációm utoljára június 24-én jött meg. Sajnos közbejött valami, így konkrétan megszakítás történt. A ciklusaim 27-30 naposak. Így megszakítással is van esélyem, vagy ez a hónap is elszállt? :(2009. júl. 6. 21:33
1/11 anonim válasza:
Még nem késtél le, ha együtt tudsz lenni a pároddal, még van vagy két napotok, mindent bele!
2/11 A kérdező kommentje:
Sajnos az már nem megoldható, vidéken dolgozik és nincs itthon :( Én úgy számoltam, hogy ez valószínűleg nem a pé. időpontja volt, mikor együtt voltunk, és az majd valamikor később lesz csak, de azért reménykedtem. Viszont így megszakítással maga lenne a csoda.
2009. júl. 6. 21:37
3/11 anonim válasza:
Ha 30 napos a ciklusod, és pénteken visszajön, akkor még van egy kis esélyetek ebben a hónapban.
4/11 A kérdező kommentje:
2hetente hétvégén van itthon, sajnos ez pont a múlt hétvége volt, most hétvégén nem jön haza :( Akkor inkább nem is reménykedem, nem kergetem magam hamis álmokba :( Köszönöm mindenkinek aki válaszolt! Ha valaki még szeretne valamit írjon nyugodtan, nagyon örülnék neki!
2009. júl. 6. 21:53
5/11 anonim válasza:
Általában a spermiumok csak 2-3 napig életképesek a nő szervezetében, de extrém esetben előfordulhat akár egy hét is. Nézz körül itt: [link]
6/11 anonim válasza:
Az a baj, hogyha vidéken dolgozik, hogy szinte IDŐZÍTENI kell az együttléteket.Ismerőseim is így voltak, és egy évig semmi.Aztán a pé. környékén kivettek mindketten 2 hét szabit és sikerült:)Úgyhogy hajrá,drukkolok!!!
7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nálunk a szabadság nem megoldható dolog, igazság szerint nem is a peteérés aggaszt, mert ha már ott van bent, akkor remélem kivárja, hanem az, hogy így megszakítással van-e esélyem. Sajnos tudom, hogy ez így egyenlő a nullával, de azért még próbálok reménykedni, hátha..
2009. júl. 13. 23:49
8/11 anonim válasza:
Megszakítással nagyon kicsi az esély. Gondolom olvasod itt az oldalt és láthatod, hogy milyen sokan probálkoznak élesbe már évek óta és úgy is nehezen jön össze. Szerintem megszakítással nagyon-nagyon kicsi az esély. De miért megszakítással csináljátok? A párod nem akar babát? Vagy nem értem.
9/11 anonim válasza:
remelem nem arrol van szo, h o meg nem akar gyereket, te pedig meg akarod trukkozni...az nagyon nem szep dolog. gondold vegig, h milyen kovetkezmenyekkel jarhat, ha teherbe esel, es a parod nem akarja! egy gyerek csodalatos dolog, de mindket szulonek akarnia kell. ha belerangatod valamibe, amit nem akar, es magadhoz lancolod, lehet, h meggyulol...vard ki, amig o is akarja, probalj vele beszelni, h szeretnel babat. lehet, h o is szeretne, de ha atverve erzi magat, nem biztos, h ugy sul el, ahogy elkepzeled.
beszelj paroddal, es sok sikert :)
10/11 anonim válasza:
Nem hőmérőzöl? Nekem jún. 26-án jött meg legutóbb és pénteken tüszőrepedésem hő alapján. De bármikor babás lehetsz!! természet kiszámíthatatlan!! Drukkolok! Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!