Hogyan érhetném el, azt amit akarok? ( kifejtve bővebben alul )
Először is üdvözlök mindenkit, aki ide téved, és előre is megköszönöm azoknak akik válaszolnak!
Szóval, először is a "probléma" kifejtésével indítanék.
14/L vagyok. Azt kell rólam tudni, hogy nem vagyok az az önbizalomban úszkáló lány.
Mostanában sokat nyúltam, és fogytam is egy picit. ( vékony voltam előtte is, a fogyás csak néhány részen látszik ) Igazából sok stressz ér( családi okok, egyéb ) amit most nem fejtenék ki, ami miatt nem mindig van kedvem enni.
Alapból nincs nagy mellem, és most emiatt, kisebb is lett.
A kérdésem az lenne, hogy szeretnék egy nagyon picit hízni, hogy visszanyerjem előző méreteimet, de nem szeretném, hogy emiatt zsírosnak tűnjek. Igazából szeretném ha kicsit feszesebb lenne a testem, és kicsit erősödnék.
Nem szeretnék elkezdeni edzeni, mert az izmosság nem az én asztalom, és szerintem feladnám.:S
A futással még úgy-ahogy ki vagyok békülve, biciklizni szeretek. Arra gondoltam, hogy elkezdhetnék futni, biciklizni, és napi szinten valamennyi hasprést, guggolást csinálni. E mellett rendesen ennék. Ez jó ötlet lenne? Ha nem, mit tanácsoltok? És ezt/ azt milyen rendszerességgel.
Ha futni mennék, és használna akkor az talán ösztönzően hatna barátnőimre, és Ők is jönnének velem? Társaságban csak más.:)
Sajnos jelenlegi súlyomat és magasságomat nem tudom, ezért elnézést is kérek. Képet nem nagyon szeretnék feltenni, de ha csak úgy tudtok mondani valamit, akkor "duzzogva" teszek fel.:)
Köszi.
képet feldobhatsz, de szerintem nem releváns.
az ötlet jó, heti 3-4 tekerés vagy futás simán elég lehet. talán meghozza az étvágyadat is.
sok sikert, és kitartást, a kajára pedig figyelj, ha mozogsz és nem eszel eleget komoly hormonális zavarok jöhetnek be, ami nőként... remélem érthető:D
Oké, köszönöm válaszod.:)
Értem, értem.:)
A képen még gondolkodok.:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!