Hogyan érhetném el, hogy a lehető legrövidebb idő alatt tartós és látható fogyáson, "haslaposításon" menjek keresztül?
Figyelt kérdés
165 cm vagyok, 60-61 kg, 19 éves, lány
legalább 5-6 kg-ot szeretnék leadni
2011. jún. 4. 17:15
1/12 anonim válasza:
Most lesznek rosszul az emberek :D:D:D Használd egy picit a keresőt, tudod vagyis nem tudod van két szabály
1. Eredmény tartósan CSAK hosszútávon érhető el.
2. Nincs helyi fogyasztás, ha fogysz, akkor mindenhonnan fogysz!
2/12 A kérdező kommentje:
lehető legrövidebb idő alatt jelenthet tartós munkát is :)
2011. jún. 4. 17:40
3/12 A kérdező kommentje:
másrészt: haslaposítás a főcél--> milyen gyakorlatok segítenek
tudom, hogy mindenhonnan fogyok
2011. jún. 4. 17:41
4/12 anonim válasza:
Mint már írtam nincs helyi fogyasztás, megcsinálhatsz naponta ezer felülést, akkor is mindenhonnan fogsz fogyni.
5/12 anonim válasza:
Szóval mindegy, hogy mit mozogsz, csak mozogjál.
6/12 A kérdező kommentje:
mint már írtam: TUDOM :D az érdekelne akkor, hogy milyen mozgásfajtákkal lehet gyorsan feszesíteni? mielőtt belekötnél: nem 4 nap alatt akarok feszes lenni...
2011. jún. 5. 14:41
7/12 anonim válasza:
Istenem -.- írtam hogy mindegy mit mozogsz, csak mozogjál minimum 1 órát, ennyi az egész.
8/12 A kérdező kommentje:
te figyi már :D azt remélem tudod, hogy nem kötelező kommentelni :D
2011. jún. 8. 04:43
9/12 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy nem kötelező hülye kérdéseket feltenni?
10/12 A kérdező kommentje:
azért látom kitartó vagy :D egyébként meg...tudtommal ez egy olyan oldal, ahol kérdéseket lehet feltenni. ha valamit nem tudok, azt megkérdezem emberektől, utánajárok neten stb...ez most is így történt...szóóóval, ha lenne elég sütnivalód, akkor nem írtad volna le 23x ugyanazt a tanácsot, majd háborodtál volna föl...nodemindegy :)
2011. jún. 28. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!