Akinél "becsúszott" a baba! Milyen védekezés mellett estetek teherbe?
Figyelt kérdés
Ismerem a pearl indexet, nem a válaszok alapján szeretném eldönteni, hogy mivel védekezzek. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok, hogy a válaszadók között mik fordultak elő.2012. aug. 8. 16:28
11/23 anonim válasza:
6-os válaszoló válaszából is látszik hogy ami meg van írva az bizony úgy is lesz!!!!:)
12/23 anonim válasza:
off: Miért vannak lepontozva a válaszok, ha a kérdésre válaszolnak? Ki és mi alapján pontozza le őket????? Árulja már el mert nagyon kiváncsi lennék rá!
13/23 anonim válasza:
Óvszer, ami cafatokra szakadt, de nem mentem esemény utániért, mert úgy voltam, hogy hamarosan megjön, kicsi az esély.... most vagyok 18 hetes ikrekkel...
14/23 anonim válasza:
Szoptatás mellett szedhető fog.gátló. Már csak 1 szer szoptattam egy nap és azt szedtem, mindennap bevettem, nem maradt ki egy se pedig, máig nem tudom hova tenni hogy sikerült. Lehet valami másik gyógyszerrel ütközött (bár semmi extrát nem szedtem) vagy valamikor nem tudott felszívódni az egyik? Nem tudom...De itt mászkál az 1 évesem mindenesetre.
15/23 anonim válasza:
9-esnek!
Melyik spirál mellett?
16/23 anonim válasza:
nővérem esett teherbe gyógyszer mellett.
17/23 anonim válasza:
off
Akik megszakítással védekeznek, lennének oly kedvesek, és beavatnának egy felnőtt értelmes nőt, hogy hogy oldják meg a kiáramló ondó felfogását anélkül, hogy mind a ketten és az ágy, ruhák olyanok legyenek. Privátban is jó lesz köszönöm. A szex témában feltett kérdésemre semmi hasznos választ nem kaptam. Köszönöm
18/23 anonim válasza:
Én nem tudom de ha az ágyra azért vigyázunk (vagyis a hévtől függ)szóval általában én tuti olyan leszek hisz rám "dolgozza" hát csak egy pár vagyunk,kimegyünk utána és lefürdünk...
19/23 anonim válasza:
9-es vagyok, mireám volt.
A barátnőm viszont 3* lett terhes Gold lily mellett
20/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Aki pedig azzal szórakozik, hogy lepontozza a válaszadókat, örülnék, ha másik kérdésnél játszadozna.
Természetesen mindenkinek a válasza hasznos volt, így én a zöld kezet nyomkodtam.
Remélem annak a fogyinak, aki lepontozgat, ez a legnagyobb öröme.
2012. aug. 13. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!