Mennyi az esély ilyen védekezés/nem védekezés mellett teherbe esni?
Pontos, 28 napos ciklusaim vannak. A ciklus 10. napjától használunk óvszert a 17-18. napig, más napokon nem védekezünk.
2 gyermekünk van, mindegyikük elsőre, a ciklusom közepén fogant.
Mi pl.2 éve csináljuk így van 2 gyerekünk, a második óta érzem a peteérést eléggé fáj, meg nyákot is figyelek, az is most már tipikusan nagykönyszerinti, régen teljesen összevissza volt. Ha jönne így a harmadik, nem bánjuk, de nem jön, pedig heti 4szer biztos együtt vagyunk. De a mi esetünk nem garancia ugyebár semmire:)
Lehet csak véletlen is.
Ja és ráadásul van hogy 10-18 dpo-n is csak megszakítással vagyunk együtt.
Nem tudom mennyi az esély, de nem adnák neki túl nagy %-ot. Inkább csak akkor, ha valamilyen okból kifolyólag kitolódik a peteérésed pár napot.
Mi is így védekezünk. Nekem is pontos a ciklusom, mindig 28-29 napra jön meg, és a peteérést is mindig érzem középidőben. Volt, hogy eltolódott betegség vagy más miatt, de a petefészek fájdalom és a folyás miatt akkor is tudtam, hogy mikor van. Már 1,5 éve csináljuk így, és eddig nem lettem terhes, pedig előtte mindkét gyermekem elsőre megfogant, amúgy a 2. előtt is már így csináltuk.
Persze nem esélytelen, mert lehetséges spontán peteérés, de azért annak kicsi az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!