Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Védekezés mellett teherbe esni?

Védekezés mellett teherbe esni?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy akik védekeztek, de tényleg, hogy estek teherbe? Pl.: kiszakadt a gumi? Valamiért nem hatott a gyógyszer? Stb.
2011. júl. 26. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1. gyermekem ma 9 éves, aki gyógyszer szedése mellet fogant.

Az iker fiaim ma 2 évesek, akik szintén gyógyszer mellett fogantak.

Hogyan? Nem tudom.

Mindkét alkalommal más gyógyszert szedtem, és mégis.

bánom?

Neeeeeeeeeeeeem

2011. júl. 26. 21:27
 2/6 A kérdező kommentje:
És azt szabad tudni, hogy milyen gyógyszert?
2011. júl. 26. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 4. babám Marvelon szedése mellett fogant (10 évig szedtem gond nélkül!). Máig nem tudom, hogyan. Igaz beteg lettem, de gyógyszert nem szedtem, hasmenés, hányás nem volt... szóval :) Mondjuk, egyáltalán nem bánjuk, hogy ő is van!
2011. júl. 26. 21:31
 4/6 A kérdező kommentje:

De jó! :)

Bár én nem szedek (nem is szedhetek) gyógyszert, de úúúúgy szeretnék véletlen teherbe esni.

Mondjuk ez jó, mivel véletlen szeretnék teherbe esni, eleve az egész lényegét veszem el a vágyammal... :) De ez olyan jó lehet.

2011. júl. 26. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
en most 5 hetes terhes vagyok a harmadik babammal, es vedekezes mellet lettem az ugy derult ki hogy mentem egy sima rutin vizsgalatra a nodokihoz:)
2011. júl. 27. 05:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Én 6 évig szedtem fog.gátlót, soha (de tényleg soha) nem hagytam ki egy szemet sem, aztán egyszer csak nem jött meg a menzeszem. Férjem gyorsan rohant tesztet venni, pozitív lett.

Dokim szerint már nem hatott annyira a fog.gátlóm mint kellett volna. Biztos így volt, mi nem firtattuk, egyszerűen csak örültünk a babának, bár még későbbre terveztük. De nem bánjuk, hogy így alakult.

2 éves kislány anyukája.

2011. júl. 27. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!