Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esély ilyen védekezé...

Mennyi az esély ilyen védekezés/nem védekezés mellett teherbe esni?

Figyelt kérdés

Pontos, 28 napos ciklusaim vannak. A ciklus 10. napjától használunk óvszert a 17-18. napig, más napokon nem védekezünk.

2 gyermekünk van, mindegyikük elsőre, a ciklusom közepén fogant.

2012. júl. 14. 22:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
4. vagyok. Mi 1 és fél éve csináljuk kb. így. Előtte szedtem fogamzásgátlót, de nagyon rossz mellékhatásai voltak rám, így abba hagytam. én úgy vagyok vele, hogy mivel mindig biztosan megérzem mikor van pé-m, így nagyobb biztonsággal merem ezt a módszert alkalmazni. Bár mi a "biztonságos napokon" is megszakításos módszerrel vagyunk együtt. Nekem sok ismerősöm csinálja így, van, akik még peteérés alatt is, évek óta. A baba pedig az első éles menetnél összejött.
2012. júl. 15. 09:28
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Mi is úgy vagyunk vele, ha jönne a baba nem bánnánk, de direktbe nem akarunk próbálkozni.

Gyógyszert nem szeretnék szedni, spirált nem rakatok, egyéb dolgokban (pl hüvelygyűrű) nem bízom, így marad az óvszer. De ezt nem igazán szeretjük, azért csináljuk így.

2012. júl. 15. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!