Van itt köztetek aki túlsúlyos és mégis terhes lett? Vagy fogyózás közben esett teherbe? Milyen tüneteitek voltak?
Sajnos túlsúlyos vagyok és fogyózom.Orvosok azt mondták,hogy ha nem fogok lefogyni akkor soha nem esek teherbe.Eddig 7kilot adtam le.Mostanában furcsa tüneteim vannak.Mell fájdalom,petefészek szurka,hányinger,enyhe görcsölés.
Csütörtökön volt pici rózsaszín pötty a betétemen.Ma reggel egy picivel több rózsaszín volt és vérfolt is volt ma.Nagyon sokat fáj a petefészkeim de legjobban a jobb fáj sokat szinte a fájdalom belém nyilal.
Nem jött még meg ebben a hónapban és sajnos nem rendszeres a ciklusom.Múlt hónapban Június 8-9-én volt enyhe vérzésem és utána csak barna volt.
7napig mindig úgy keltem fel hogy elkapott erősen a hányinger de nem bírtam hányni.Ezen a héten meg fel váltva voltak hányingereim és sokat szédülők.Fáradékony vagyok.
Szerintetek reménykedhetem vagy hormonzavar okozza?Vagy a fogyózás miatt?
Szia! Én az elsővel 117kg voltam 166cm.
3 nem eröltetett hónap után jött össze. Most rá 4 évre jön a teso 122kg vettem észre nem jött meg, magátol beált a testem vissza 117kg és fokozatosan megy le. NEm éhezem és nem tiltok semmit magamtól, csak több gyümi és zöldség. Ha nassolnál ajánlom a fagyasztott málnát szemenként szopogatni! Sokszor kevesebbet étkez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!