Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt köztetek aki túlsúlyos...

Van itt köztetek aki túlsúlyos és mégis terhes lett? Vagy fogyózás közben esett teherbe? Milyen tüneteitek voltak?

Figyelt kérdés

Sajnos túlsúlyos vagyok és fogyózom.Orvosok azt mondták,hogy ha nem fogok lefogyni akkor soha nem esek teherbe.Eddig 7kilot adtam le.Mostanában furcsa tüneteim vannak.Mell fájdalom,petefészek szurka,hányinger,enyhe görcsölés.

Csütörtökön volt pici rózsaszín pötty a betétemen.Ma reggel egy picivel több rózsaszín volt és vérfolt is volt ma.Nagyon sokat fáj a petefészkeim de legjobban a jobb fáj sokat szinte a fájdalom belém nyilal.

Nem jött még meg ebben a hónapban és sajnos nem rendszeres a ciklusom.Múlt hónapban Június 8-9-én volt enyhe vérzésem és utána csak barna volt.

7napig mindig úgy keltem fel hogy elkapott erősen a hányinger de nem bírtam hányni.Ezen a héten meg fel váltva voltak hányingereim és sokat szédülők.Fáradékony vagyok.

Szerintetek reménykedhetem vagy hormonzavar okozza?Vagy a fogyózás miatt?

2009. júl. 18. 22:58
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Ja 167magas vagyok és 108kilo vagyok most.
2009. júl. 18. 23:00
 2/22 anonim ***** válasza:
Szia! Nos valóban kisebb az esély a teherbeesésre, ha valaki túlsúlyos, na de azért egyáltalán nem kizáró ok. Szoktak feküdni 200 kg-os anyukák is az osztályon. Ha nem olyan vérzésed volt, mint a megszokott, akkor tesztelj egyet. Terhesség alatt jelentkezhet "álvérzés". A tüneteid zömét okozhatja a fogyókúra, én sem voltam a toppon, amikor minden finomságot megvontam magamtól, de én szurkolok, hogy baba legyen :):) Mindenképp írd meg, ha teszteltél :)
2009. júl. 18. 23:01
 3/22 A kérdező kommentje:

Oké majd megíróm ha csinálok tesztet de lehet,hogy inkább elmegyek dokihoz és legalább nem kell pénzt kiadnom tesztre.Lassan 4éve nem sikerül és a férjemmel gond nincs és a 4évben előfordult,hogy voltak terhességi tüneteim és sok tesztet kidobtam az ablakon.Sok csalódás.Szörnyű.

Köszi a választ!

2009. júl. 18. 23:20
 4/22 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is ezt mondták és jelenleg 26hetes terhes vagyok,nem híztam eddig,sőt az elején 8kg fogytam amiből eddig 3kg jött csak vissza.

Nem kell mindent elhinni az orvosok csak a nagy átlagról tudnak beszélni...de mi vagyunk a kivételek!!!

Én is 100felett vagyok.

Sok sikert és drukkolok!!!

26hetes km

2009. júl. 19. 00:49
 5/22 A kérdező kommentje:
Köszi!Gratulálok a babához!És milyen tüneteid voltak az elején?
2009. júl. 19. 08:30
 6/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is túlsúlyos vagyok,98kg-al kezdtem a terhességet,most vagyok a 22.hétben és minusz 3kg-nál járok.Nekem van egy pcos betegségem,nehezebb lenne elvileg teherbeesnem de még a kezelés elkezdése elött kiderűlt a kisbaba.Veszélyeztetett lettem ezért.Nekem is a jobb oldalsó petefészek szúrkált minden nap többször és kiderűlt hogy ciszta van ott.Ez nem azt jelenti hogy neked is az van.A tünetek hasonlók voltak de ahogy nőtt a baba elmúét minden szúrka,hányinger.Szerintem is menj el a dokihoz,nézezsd meg magad.És írj mi volt!!!Hidd el,sikerűlni fog!!!Elösszőr nekem is ezeket mondták,fogyó meg minden,de mikor az uh-ra kerűlt a sor már ott volt a kincsünk is:)Vicces volt mert a cisztáimat mentem felmérni és akkor már ott volt,a mensim nekem is rendszertelen lett január óta így az uh alapján becslik meg a korát.

Minden jót!!

2009. júl. 19. 10:12
 7/22 anonim ***** válasza:
Szia! Én is hasonló paraméterekkel rendelkezem. Igaz, még nem estem teherbe, de két doki is azt mondta, hogy kitartás, a súlyomnak semmi köze ahhoz, hogy nem jön össze. A fogyózással vigyázz, én az orvos utasítása ellenére tavaly ősszel elkezdtem a 90 naposat és úgy felborította a hormonháztartásomat, hogy több hónapba tellett mire rendbetették újra. Kitartás!!!
2009. júl. 19. 10:26
 8/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a biztatást!Jó lenne ha már végre baba lenne.Nagyon elszomorít,hogy nem sikerül.Csak velem van gond a férjemmel nincs gond.Vizsgálták a spermáját és a doki,mondta,hogy jó vele nincs gond.Megíróm,hogy mit mondott a doki.
2009. júl. 19. 10:41
 9/22 anonim ***** válasza:

Én is túlsúlyos voltam, mikor teherbe estem (168 cm, 95 kg), de nekem a dokim sosem mondta, h fogyózzak. A mensimmel probléma volt, és 6 hónapos próbálkozás után sem sikerült teherbe esnem. Akkor a dokim adott egy Clostylbegit nevű (népszerű) gyógyszert, ami normális peteérést és menstruációt csinált. A tüszőim megértek. Az első ilyen gyógyszeres hónapban nem sikerült, de a másodikban IGEN! :))))) Annyit hozzá kell tennem, hogy azért nem bíztam a véletlenre, a dokim nézte a tüszőmet, megmondta, h mikor legyünk együtt, plussz én még hőmérőztem és ovu teszteztem is (csak erre is rá kell jönni, h hogyan). Szóval nem szabad feladni, csak bízni kell benne, h sikerülni fog.

Ja, és eddig 4-5 kg-t híztam.

2009. júl. 19. 11:32
 10/22 A kérdező kommentje:
És menyibe kerül a Clostylbegit gyógyszer?Ha megkérem a dokit,hogy írjon fel nekem receptre akkor kapok?Vagy előtte valamit megvizsgál?Ügye nem hormonális gyógyszer?Nőgyógyász írja fel vagy házi orvos is írhat?Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 19. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!