Van itt köztetek aki túlsúlyos és mégis terhes lett? Vagy fogyózás közben esett teherbe? Milyen tüneteitek voltak?
Sajnos túlsúlyos vagyok és fogyózom.Orvosok azt mondták,hogy ha nem fogok lefogyni akkor soha nem esek teherbe.Eddig 7kilot adtam le.Mostanában furcsa tüneteim vannak.Mell fájdalom,petefészek szurka,hányinger,enyhe görcsölés.
Csütörtökön volt pici rózsaszín pötty a betétemen.Ma reggel egy picivel több rózsaszín volt és vérfolt is volt ma.Nagyon sokat fáj a petefészkeim de legjobban a jobb fáj sokat szinte a fájdalom belém nyilal.
Nem jött még meg ebben a hónapban és sajnos nem rendszeres a ciklusom.Múlt hónapban Június 8-9-én volt enyhe vérzésem és utána csak barna volt.
7napig mindig úgy keltem fel hogy elkapott erősen a hányinger de nem bírtam hányni.Ezen a héten meg fel váltva voltak hányingereim és sokat szédülők.Fáradékony vagyok.
Szerintetek reménykedhetem vagy hormonzavar okozza?Vagy a fogyózás miatt?
Szia!
Én kb. 100 kg-os voltam, mikor terhes lettem, méghozzá az első próbálkozásra... :)
Nálad kiderült azóta gondolom, hogy mi okozta a hányingert. Érdekelne :)
Szia!
Hát sajnos nem a terhességtől volt hányingerem hanem sav miatt.Sok a savam.
Sziasztok!
Akkor most leírom az én fekete fehér storym, hogy mindanyian ellazuljatok!
Én is túlsulyos vagyok de én tényleg! Hormonokat akart belémtömni a nőgyógyás mondván nem fogok csak úgy teherbe esni, és megemlített néhány gyógyteát.
No én nem hittem benne de a párom mondta nem kell hormon menni fog próbáljuk ki! Naturland bormenta teát ittam napi két bögrével semmi cukor nem is kell finom úgy is. Több gyümit ettem és 3 hónap próbálozás (nem volt éjjel nappal) terhes lettem ekkor voltam 117kg! Bezony!
Egész terhességem allatt jól voltam, semmit nem vontam meg magamtól! Ha csokipudingot akartam azt ettem. Nem száltam el mert mindig azt ettem amit megkívántam és fogytam a kezdetekben aztán tartottam a súlyom nem is foglalkoztam vele! A 7hónapig összesen 6kg jött rám! Aztán terhességi mérgezés kezdődőt az utolsó 3 hétben be kellett feküdnöm, de rengeteg stress miatt drága családom tett róla. Szóval isszonyú vizes lettem! A szülőszoba előtt vajúdás közben felálltam a mérlegre 13Okg! A sok víz! Megszültem a most 2 éves fiúnkat aki gyönyörü és minden rendben van vele! Szoval laposabb volt szülés után a hasam mint valaha. Kb 11O lehettem utána nem mértem csak lógót minden ruha rajtam. Én utána száltam el az otthonülésben! Most sana 123kg vagyok és most fogyizok hogy legalább annyival kezdjem megint a terhességet mint a fiúnkal. Nagyon jól bírtam nem hánytam és az orvos végig ki volt bukva milyen jók a leleteim a súlyom semmit nem kavart be! Szóval no para! Szerintem ha nem törödsz vele annyit és megadod magadnak amit kívánsz akkor nincs gond! Persze nem 1 vödörrel kell enni. (ne TILTS magadnak mert annál jobban vágysz rá!)
9-es vagyok!!!
Gratulálokkkkk! Látod, nem szabad feladni! :)))
Nekünk azóta megszületett a 2. kisfiúnk (22 hónap korkülönbséggel), őt 91 kgval kezdtem, és az első hónapban megfogant gyógyszer nélkül.
Látod nem szabad feladni!
Jó egészséget kívánok Nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!