Tervezett terhesség ELŐTT jót tehet a fogyás a túlsúlyos kismama jelöltnek?
90 kg vagyok és 183 cm. Nem vagyok kövér, de van rajtem 15-20 kg felesleg (ez nem túlzás, mert ugyanilyen magas voltam 4éve és 72 kg, de eggyáltalán nem sovány, mások szerint sem)
Ma kezdtem el szedni a Femibion terhesvitamint és pár hónap múlva szeretnénk élesben próbálkozni a Férjemmel, hogy kisbabánk legyen. Előtte azonban leadnék legalább 10kg-t, hogy a terhesség végére ne legyek "viziló" Kérdésem, hogy ha reggel 20percet tornázom és esetleg heti néhány alkalommal szobabicajozom, ezentúl egészségesen étkezem, de nem éhezek(!!!) az így elért fogyás lehet negatív hatással a szervezetemre? Mert úgy tudom súlyfelesleggel sem jó nekivágni a babaprojectnek, de gyors fogyás után sem... Tehát ha normálisan étkezem és sportolok, így fogyok is, az jót tenne??
A napi 20 perc tornával semmire sem mész, mivel a zsírégetés csak 20-30 perc után indul be. Jobban jársz a heti 2-3 alkalommal és minimum 40 perccel. A szobabicikli nagyon jó erre a célra. A pulzusod mindig a zsírégető tartományban legyen, ez nagyon fontos!
Kevés szénhidrát, főleg edzés előtt min. 1 órával sok fehérje!
És egyáltalán nem biztos, hogy egy bálna leszel a terhesség végére. Én a 175 cm-rel és 98 kg-mal lettem terhes, 12 kg-ot híztam, és 97 kg-mal jöttem ki a kórházból.
Sok sikert a fogyihoz és a babához is!!!
Szia!
Én 74 kilóval lettem terehs 2009-ben (178 magas vagyok)
De a versenysúlyom 62-65 kiló!Letettem a cigit, mert babát akartunk, de híztam is gyorsan 9 kilót :(
Majd a terhesség végére 95 KILÓ lettem :(A párom Anyahajónka hívott :)
19 hós a kislányom és sikerült visszafogynom 73 kilóra január óta!Attkins diétával esti t.diétával és mozgással! 14 kiló minusz :)
Szerettem volna tovább is fogyni, de babát tervezünk így abba hagytam, de megfogyadtam, hogy nagyon egészségesen étkezem a következő várandósság alatt :)Remélem ügyesebb leszek a kilók terén!
Sajna veszélyeztetett voltam az első babaánkkal, de remélem most ez is másképp lesz!Ott az 5. héttől feküdnöm kellett :(
Ja és még szoptatok is, de nekem az is inkább a hízáshoz vezetett mintsem hogy fogyjak!:(
De büszke vagyok, hogy ennyit is sikerült ladnom, és tényleg remélem, hogy most a várandósság alatt mozoghatok is majd!
Szerintem nyugodtan fogyózhatsz, jó hogy előre gondolkodsz ezen!Ha a fogyót vitamindúsan teszed (rentgeteg friss nyers zöldség, és sok fehérje) akkor nem káros a szervezetedre!
Remélem hamarosan sikerül a babátok is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!