Mit tehetek most, ki segíthet? Két pozitív teszt után (5 hét) tegnap este elkezdtem barnázni.
Reggel betelefonáltam a kórházba (kistarcsa), hogy félek baj van, erre ők jövőhét péntekre adtak időpontot.
Nincs itt orvosom még de itt szeretenék majd szülni.
Háát.. nem semmi. Szerintem menj be most az SZTK nőgyógyászatra, ahova tartozol, (oda nem kell bejelenktezni, viszont az éppen rendelő orvos megvizsgál), vagy keress egy magánrendelőt a lakóhelyed közelében, hívd fel, és mondd, hogy ma szeretnél menni.
Ne halogasd. Szerintem nem lesz baj, a nők nagy része barnázik a terhesség alatt (én is, anno), de mivel még nagyon az elején vagy, kell, hogy adjanak valamit, ami erősíti a terhességet. Egyébként gratulálok, és ne idegeskedj, de menj valahova a 2 közül!
Szia!
A kistarcsai kórházban nagyon bunkók, én ugyanígy jártam, azt mondták, ne izguljak, ez vetélés lesz, nyugodjak bele.
Ha nagyon akarok éjszaka menjek be, akkor talán! meg tudnak nézni.
Addigra elöntött a vér.
Ne várj, míg késő lesz, menj el személyesen!
Sikerült a neten találni egy helyet. Elmegyek egy magán klinikára ma este rendelési időn kívül fogadnak :)Csak azt tudnám minek fizetem a TB-t, ha baj esetén mindig magándokihoz kell menni.
Köszönöm a válaszaitokat!
Megírom majd, hogy mit mondott a doki.
Köszönöm nektek a válaszokat!
Nagyon jól cselekedtél! Tapasztalatból mondom... Én ambullanciára mentem anno emiatt...
Drukkolok, majd jelentkezz, mit mondtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!