Köldök piercinges anyukák mikor vettétek ki az ékszert hány hetesen? Be fog nőni vajon?
Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 16:43
1/7 A kérdező kommentje:
terhesség hányadik hetében
2012. júl. 18. 16:43
2/7 anonim válasza:
18 hetesen vettem ki, szólt a doki hogy már nem
Kéne hordani, mert elnyúltak ott a bőr.
Még 2 hetet bent volt, majd kivettem.
Na terhesség után mikor vissza akartam tenni, úgy elvolt nyújtva ott a bőr, nem hogy befort, úgy kinyúlt, higy az egész piercing átment a lyukon!
Ugye nőtt a has, az a kis bőr is, majd mikor kijött abba össze esett a bőr, és egy nagy lyuk lett!
1 év volt mire össze ment, és nem lötyög benne az ékszer!
3/7 A kérdező kommentje:
köszike!!
2012. júl. 18. 16:48
4/7 anonim válasza:
Pontosan nem tudom mikor vettem ki, de akkor amikor nekem vált kényelmetlenné. Aztán hetente 2 hetente átdugtam a piercinget, h ne nőjön be, szülés után egyből visszatettem, olyan, mint volt :)
5/7 anonim válasza:
Én félidő környékén vettem ki, mert akkor már borzasztóan feszített. Nekem iszonyú nagy hasam volt, a köldököm is teljesen elsimult és a piercing 2 lyuka is. Mégis biztos voltam benne, hogy nem fog benőni, mert már 15 éve ott van. Hát nem így lett :D. Én egyébként nem tudtam volna átdugni 2 hetente, ahogy az előző írta, mert nekem annyira elsimult, hogy képtelenség lett volna. Gondolom, ez is alkati kérdés...
6/7 anonim válasza:
Szia!
Kb 7 hetesen vettem ki, nem akartam mar, hogy bent legyen :) meg ugyis szolt volna a doki kesobb. Kenegetem a pocakom, es a piercing helyet is, igy remelem nem lesz olyan csunya:) bar meg semmit nem nott a hasam joforman :))
17 hetes kismami
7/7 anonim válasza:
szia ! Olyan 3 hónapos terhesen vettem ki, én egyszer se dugtam vissza terhesség alatt, és nem nőtt be . Szülés után pár héttel tettem vissza , amikor kezdett a hasam visszaállni . Bőre válogatja kinek mennyire nyúlik meg , de nekem abszolut nem látni a hasamon sem, se a köldökömön hogy szültem,ugyanugy áll benne a piercing. Vedd ki nyugodtan nem nő be !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!