Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miből vettétek észre hogy baj...

Miből vettétek észre hogy baj van? Milyen testi jelei voltak?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pcos,pajzsmirigy problémák,ciszták,stb...
2012. ápr. 15. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Pont ilyen probléma miatt nem jött meg. Teszt nega... gyógyszer egy évig. Majd első gyógyszermentes hónapban összejött a várva várt baba :)
2012. ápr. 15. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a pcos-nek semmi (se túlsúly, se szőrösödés, se rendszertelen menstruáció, fix, uh-val igazolt peteérés), egy rutin vizsgálaton láttuk a sok pici cisztát bal oldalon, utána az inzulinterhelés nagyon béna lett, és ennyi. A babaprojectre szépen rendbe is jött hála Istennek, így tiszta lappal indulhattunk neki. :)

36 hetes km

2012. ápr. 15. 19:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen jött meg először, de soha életemben nem volt rendszeres ciklusom. Fél évente egyszer jött meg kb. Eleinte arra fogtuk, hogy még nem állt be, túl vékony vagyok (160 centihez 43 kg..) stb.

Erősebben szőrösödtem, mint az átlag, de azt hittem ilyen vagyok és kész.

Aztán 17 éves korom körül már éreztem, hogy vmi nincs rendben, ez nem normális. Mire elmentem dokihoz, már tudtam mi lesz az eredmény...PCO.

A pajzsmirigy alulműködésem véletlen vették észre. Egyik vérvételnél még semmi gond, két hónappal később már magas volt a TSH.

Egyszer volt egy nagyobb cisztám is, azt úgy vettem észre, hogy fájt.

2012. ápr. 15. 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Rendszertelen menstruáció, zsíros pattanásos bőr, hajhullás. Kiderült a pco. :( Már jó pár éve. Idén 2 éve hogy próbálkozunk.
2012. ápr. 15. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Szülés után mikor próbálkozni kezdtünk a kistesóval, jöttek a gondok.Teszt negatív, de mensi sehol. Majd 5 hónapig semmi. Ekkor már megvoltak a ciszták, PCO.

Súlyproblémáim azóta vannak, mióta az eszemet tudom.

25hkm

2012. ápr. 15. 20:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Hirtelen hízás, szőrösödés olyan helyen ahol nem kellene, rendszertelen ciklus, hajhullás, aknés bőr, édesség utáni vágy!

Később Uh-on igazolt sok kis apró ciszta, peteérés hiánya, borzalmas cukor és inzulin érték!

Eredmény: Pco és II-es típusú diabétesz

2012. ápr. 15. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!