Nalatok mik voltak a terhesseg elso jelei?
Hát, mi terveztük, de azt a hónapot ki a kartuk hagyni egy műtét miatt - így akkor "védekeztünk" (5-21. nap között együtt sem voltunk), de mint kiderült, a ciklus eleji extra peteérésből jött a manó. :)))) /Amúgy mindig 28 napos ciklusaim voltak, fix középidei peteéréssel./
Nnna, lényeg a lényeg, abban a hónapban nem számítottam rá, a kimaradt menstruáció napján már görcsölgettem tampont is vittem emlékszem, mert tuti biztos voltam benne, hogy meg fog jönni. Aztán amikor aznap már minden erős szagtól hánytam, gyanús lett a dolog, de kizártnak éreztem - 2 napra rá teszteltem erős pozitívat. A hányinger, hányás, kajaundor a 20. hétig velem maradt. :)
36 hetes kismama
/Utóirat: a naptármódszer pontos ciklusok esetén sem ér semmit (esetemben hála Istennek nem ért semmit)! :D/
Én két és fél év meddőség után már teljesen lehetetlennek tartottam, hogy spontán sikerül, így nagyon meglepett.
4 sikertelen inszem után laparoszkópos műtétre készültünk, a dokihoz a mensi után kellett volna elmennem úgy, hogy nem szexeltünk, még esélye se legyen a babának.
Nos, jártam ide meg oda a műtét miatt, nem számoltam, hogy hanyadik napom van. Aztán arra lettem figyelmes, hogy ráz a hideg. Soha nem voltam fázós. Pár nap után délben csináltam tesztet, ami erős pozi lett. Azonnal hívtam a dokim, ő még jobban meg volt lepődve, mint én.
Később jött a szagérzékenység, de az is hamar elmúlt.
Kb 32. nap volt a teszt pozi.
24hkm
Rengeteget ettem, semmi más nem tűnt fel. 1 hét alatt 3kg :)
2 gyerekes 20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!