Kismamák, kinél milyen jelei voltak a terhességnek? Milyen korán vettétek észre az első jeleket? Ez már lehet a babavárás jele? Bővebben lent!
Szia!Én ugyan ebben a cipőben járok, mi is szeretnénk babát a férjemmel, igaz nekünk már van egy 2 éves kisfiunk.
Én 26-ára nem várom és már 1,5 hete érzem ezeket a tüneteket.Nekem a védőnőm azt mondta lehet hogy baba!
Holnap megyek nődokihoz mert közben picit magas lett a vérnyomásom, úgyhogy én holnap remélem megtudom!Drukkolok neked!Szerintem lehet hogy valaki korábban megérzi, felfigyel az apró jelekre! :)
Én is drukkolok neked! :)
Remélem, tényleg így van hogy ha valaki figyeli jobban magát akkor már korán észreveszi a jeleket és nem csak beképzelem.... :)
Azért ha valakinek van még tapasztalata ezzel kapcsolatosan szívesen várom a véleményét!
Nekem a peteérés után kb. 1 héttel iszonyúan puffad a hasam és úgy éreztem, mintha a méhem le akarna szakadni. Rá egy hétre pozitív lett a teszt!
Drukkolok, hogy neked is az legyen!
Én is drukkolok neked......
Nem mindenkinél vannak tünetek az elején tehát az esély megvan... :)
Írd meg hogyha már tudsz valamilyen eredményt. Remélem + lesz... :)
Nekem a hasam alja szurkált jobb oldalt az aktuális mensi előtt másfél héttel,meg a kutyám a fejét a pocimra rakta hajnalban. (Azon az oldalon mozdult meg a baba amelyiken szurkált!!) :)Megkívántam az almát és a paradicsomlevest(sose ettem meg)
19. hetes kismama
Szia! Nekem ma reggel a hőm 37 kereken...igazán fogalmama sincs hogy et jó-e mert előtte sosem mértem. Néha vanna mensi szerű fájásaim, de a puffadás elmúlt. Tegnap feltünt, hogy nagyon rossz a szám íze.. ne úgy értsd, hogy büdös..hanem fura ízű. Jövő hét szombaton tesztelek ha addig nem jön meg. Hamarabb nem merek mert nem szeetnék csalódni... Szernted ezek a jelek jók lehetnek? Reménykedhetek?
Zs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!