Hogyan vettétek észre hogy terhessek vagytok? (a teszten
kívűl)
Figyelt kérdés
nekűnk most lesz ez a 7. hónap hogy talán sikertelen,azért csak talán mert még nem jött meg.30-33 naposak a ciklusaim volt mikor 37 is volt.Most járok a 34. napon,29. naptól kicsit görcsölgetek pár percig ma visszont nagyon annyira hogy picit rosszul is lettem,kimentem wc-re h megnézem vérzek-e de semmi utána el is múlt.Tesztet még nem akarok venni,tapasztalotott,véleményt várok!köszönöm!
Nekem csak egyetlen egy tünetem volt, hogy nem jött meg. Ugyanúgy fájt a hasam mint mielőtt meg akarna jönni, mégis pozitív lett a teszt.
2012. márc. 6. 09:36
2/14 anonim válasza:
nem jött meg. az első 2hónapban nem volt más tünetem.
2012. márc. 6. 09:39
3/14 anonim válasza:
Az 1. terhességemnél egyetlen egyszer hánytam. Soha nem émelyegtem semmi bajom nem volt.
És a munkahelyemen váratlanul elájultam. Ennyi tünetem volt mindössze.
A 2. terhességemnél émelyegtem már 4 hetesen, megéreztem a lefőzött kávé illatát és már futottam is hányni. Na ez nagyon gyanús volt. Aztán aznap reggel még fogmosásnál a fogkrém ízétől is hánytam. Alig tudtam a wc-t elengedni reggel hogy dolgozni mehessek.
Aznap a munkahelyemen számolatlanul tömtem magamba a csokit, cukrot, olvadós cukrot, ropit, amin öszintén megdöbbentem mert soha nem csináltam ezt. Közben meg folyton émelyegtem, de az evést mégse tudtam abbahagyni. A barátnőm rábeszélésére délután teszteltem egy gyönyörű szép pozitívat. Másnap nagyon görcsölt a hasam, féltem ezért mentem dokihoz aki megállapította hogy 4 hetes terhes vagyok, és a görcsölés nem jelentett veszélyt.
2012. márc. 6. 09:39
4/14 anonim válasza:
Undorodtam a kávé ízétől, pedig az előtt nagy kávés voltam. Sűrűn kellett pisilnem, fájtak a melleim. Nem várt előtt 1 héttel már + volt a teszt esti pisiből.
2012. márc. 6. 09:43
5/14 anonim válasza:
hányinger, hányinger, hányinger. amúgy minden olyan volt, mint egy sima PMS: görcsök, mellfeszülés.
30 hkm
2012. márc. 6. 09:47
6/14 anonim válasza:
Mindkét fiamnál ugyanaz a tünet volt - nem bírtam meginni a reggeli kávémat, annyira undorodtam tőle :) Ezután teszteltem pozitívat :)
De szerintem minél inkább rástresszelsz, annál rosszabb. Tudom, hogy könnyű mondani, de próbáljatok lazítani, nem a baba projectre koncentrálni, sokaknak így jön össze a baba.
2012. márc. 6. 09:52
7/14 anonim válasza:
Nekem a szokásosnál erősebb, a petefészkekbe felsugárzó mindjárt megjön érzés volt.
2012. márc. 6. 10:00
8/14 anonim válasza:
Nem jött meg, a mellem megduzzadt és kicsit fájt is, görcsöltem.
2012. márc. 6. 10:24
9/14 A kérdező kommentje:
a görcsölgetések meddig tartottak?
2012. márc. 6. 10:50
10/14 anonim válasza:
Nekem mikor meg kelett volna jönnie, akkor volt egy pici barna folyásom. Egyébként ilyen soha nem volt. jobban görcsöltem mint máskor mensi előtt és nem is gondoltam, hogy baba van a dologban. Majd egy hét mulva munkaheji bulin a férjem hozni akart nekem csoki fagyit. Én meg: idene hozd mert lehánylek, volt a válasz. csak néztek a munkatársak mert egyébként imádom a csokfagyit. nem is gondoltam, hogy terhes vagyok mert egyébként lombikos voltam és azok nem sikerültek. Igazuk lett a munkatársaknak mert ők egyböl mondták, hogy én kismama vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!