Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hol vettétek a barátcserje...

Ti hol vettétek a barátcserje kapszulát és mennyiért?

Figyelt kérdés
Bementem egy gyógyszertárba, ott 1500 volt és nem tudom hány db-os. Egyik fitotékában meg majdnem elájultam 3600 volt a 60 db-os. Nem vettem meg egyiket sem, mivel kicsit sokalltam, ráadásul még nem is próbálkoztunk rendesen, lehet, hogy barátcserje nélkül is összejönne a baba.
2012. ápr. 22. 16:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Zafírosat vettem, itt nálunk a gyógynövényboltban(Szigetszentmiklós), 3500 forintért vettem, és igen, 60 db-os.

Hát nem tudom, szerintem ez nem sok, én napi 1-t vettem be, így 2 hónapra elég. Nem szeretném elkiabálni, de pár hónapja próbálkozunk már, és most teszteltem egy halvány pozit. (kopp-kopp)

Úgyhogy én mindenképp ajánlani tudom :) Egyébként ez volt az első hónapom vele, de már nem szedem tovább, ha esetleg baba van, akkor ne bántsa :))

2012. ápr. 22. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!