Már kapható a barátcserje kapszula, tea vagy még mindig be van tiltva?
Kapszula tuti van, mert most szedtem. :)
Premens néven fut, én ilyet vettem. Vagy Agnucaston, de ilyet nem kaptam.
Teát én sem találtam.
Köszönöm!
És hol vetted? Gyógyszertárban? Mennyibe került? Ez az első hónap, hogy szeded? Baba miatt?
Én drogériában vettem a Zafírosat, 3800 körül volt 4 hónapja.
Maradt egy bontatlan dobozzal, ha kell valakinek féláron, mert közben sikerült a baba :)
Gratulálok! Jó neked:)
Egyébként, ha néha kimarad a mensi, akkor is szedhető? Bp-i vagy?
Nem, miskolci.
Én a mensi 1. napján kezdtem el szedni napi 2 szemet ( reggel-este).
Nem tudom, a köztes időben el lehet-e kezdeni, én mindenütt úgy olvastam, a vérzés 1. napját javasolják.
Szia! Én 2. voltam, én is a zafírosat szedem, Szigetszentmiklóson vettem egy patikában. 3500 forint volt egy 60db-os doboz. Az eredeti Zafíros. Itt mindig lehet kapni :)
Nekem ez az első hónapom vele, és nagyon reménykedem, hogy nem jön meg. Kedden-szerdán kéne nem megjönnie. Volt a wc papiron két napig rózsaszínes barnás valami. Nekem ilyen még sosem volt. Reménykedem :) Mert akkor decemberi babánk lesz, ez a legnagyobb álmom! :))))
utolsó: ha kiszámolod, akkor ő már januári baba lesz.
Bár gondolom nem bánnád, csak lenne már itt :)
Hát 10-11-én volt az ovum, vagyis a kalkuláció szerint újév első napja :))) De oly mindegy lenne :) Ez az álmom, hogy a párommal együtt vagyunk itthon, és egyszercsak mondom neki.
- Képzeld Szivem, kitaláltam mit kapsz tőlem karácsonyra?
- Mit? (tuti közbe még a tv-t is nézné, nem figyelne ide teljesen)
- Egy kisbabát :)))
- Tuti lemeredne, nem érdekelné semmi más. És nagyon nagyon örülne!!!!! :))) De jó is lenneeee!! :)))
Múlt hónapban volt egy nagyon halvány pozi tesztem, de sajna utána megjött. A párommal együtt izgultunk, és sajnos ő is csalódott mikor megjött, szomorú volt. Most csak akkor mondanám meg neki, ha elmentem UH-ra, és már biztos, és jó helyen van, és ott van :) Addig semmiféleképp, nem tudom, hogy bírnám ki, de valahogy megpróbálnám! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!