Szedett valaki közületek Mercformin xr 500-at? Ha igen volt hatása neki?
Két hétig csak ment a hasam. Hozzá kell szokni.
PCO-ra kaptam, szépen rendbetett. Fogytam egy csomót, és a mensim is úgy nagyjából már helyre jött.
én inzulin rezisztenciára kaptam, mellette 160 grammos ch diéta, se nekem gond van a pajzsmirigyemmel is, semmit nem fogytam emiatt. Viszont nem csak 2 hétig volt nagyon durva hasmenésem, hanem hónapokig, úgyhogy most végre megállapodtunk a dokival, hogy leállhatok a gyógyszerrel és marad csak a diéta.
Szóval nekem nem vált be sajnos.
Én is pco miatt szedtem, nem volt hasmenésem tőle, mellette 160g ch diéta.
A terhességem 24. hetéig szedtem.
36hkm
Pm-re euthyroxot, PCO-ra Mercformint kaptam. Persze szénhidrátdiéta. 17 kilótól szabadultam meg. Semmi cukor, mindent édesítővel iszok, tiltólistán minden cukros ital, tészta, rizs, kenyér, 100%-os gyümilevek, banán, mazsola stb....... itt a neten nagyon jó kis szénhidráttáblák vannak. :)
Nem a cukrod a lényeg, mert nekem az jó lett. Éhgyomri 4,8. Ez tökéletes, viszont az inzulinom éhgyomorrra már 12,6 lett. Tehát nem a cukrod a lényeg, hanem hogy mennyi lett az inzulinod.
Ja és persze sikerült a baba is :)
Gratulálok mindenkinek akinek sikerült a baba és drukkolok azoknak akinek még nem.
az inzulinom 0perces 2,00volt
a 120 perces 46,6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!