Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Használta már valaki közületek...

Használta már valaki közületek a Predictor 12,5 erősségű gyógyszertárban kapható tesztet? Mennyire megbítható? Mutatott már valakinek álpozitivat?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 14:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én múlt hónapban olyat vettem,a 9. Dpon nagyon nagyon halvány vonal lett,következő reggel mar erősebb picit,elkönyveltem,hogy baba van. 2 napra rá csont negatív lett:( szerintem volt baba,csak nem tudott rendesen megtapadni. En ennek ellenére szeretem ezt a tesztet, meg vagyok vele elégedve:)
2012. ápr. 21. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem nincs tapasztalatom. Neked pozitív lett?
2012. ápr. 21. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia Én használtam!

és Nekem is úgy működött sajnos hogy az első kivehetően pozitív lett örültem is Neki! A másik egy napra rá viszont már negatív, és sajnos másfajta tesztek is negatívak lettek!

Ezzel nem azt akarom mondani hogy nem jó, lehet Nálad jót fog jelezni!

Nagyon drukkolok hogy jó legyen!

Én holnapra nem várom!

2012. ápr. 21. 20:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Sajnos nekem ma 11 dpo-n neg. lett.
2012. ápr. 21. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!