Én 35,párom 33,mindkettőnknél volt némi eltérés,így ismeretlen eredetű meddőség miatt volt 6 sikertelen inszem után lombik.Elsőre hármasikrek.
2012. júl. 5. 22:38
2/8 anonim válasza:
Egyikünknél sem találtak problémát, én 37, férjem 34 éves. 3 sikertelen inszem, 2 terminált együttlét után az első lombik sikerült. 1 baba.
2012. júl. 6. 06:35
3/8 anonim válasza:
2-ra sikerült.
Ikrek lettek.
32 évesek vagyunk a párommal.
Párom problémája: nem tökéletes spermakép (de ettől sztem lehetett volna spontán, vagy inszemmel)
én problémám: PCOS, pajzsmirigy alulműködés (ezek kezelve lettek, tehát ezek miatt se kellett a lombik), inszem viszont azért kellett, mert megölöm a spermákat, de nem sikerült 3 inszem, ezért kellett lombik. Az elő lombik méhen kívülire sikerült, kiderül, hogy az egyik petevezetékemben összenövések vannak, kivették (pedig volt HSG-m), tehát a 2-nál már az 1 petevezeték is ok volt.
34 hetes ikres kismama
2012. júl. 6. 07:48
4/8 sumergo válasza:
6. sikerült, egy kicsi lány, már 8 hónapos múlt. Nincs petevezetőm, más probléma nem volt.
2012. júl. 6. 09:58
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszkat. Minden babâsnak szívbôl gratulâlok.
Ha valaki még szeretne írni, szívesen várom.
Fôleg olyan sikersztorik is érdekelnének, ahol a férfivel volt a baj, aki már 40 felett volt. (én sem vagyok már fiatal, most töltöm a 35öt :-/)
2012. júl. 6. 11:50
6/8 anonim válasza:
Mi 27-29 évesek voltunk, a férjemmel van a gond és 6.-ra sikerült 1 baba.
2012. júl. 6. 18:02
7/8 sumergo válasza:
Ha sikersztorik érdekelnek, akkor azt még leírom, hogy közvetlen ismeretségi körömben, ahol férfiakkal volt gond 2 páros van, ahol elsőre sikerültek a babák, egyik helyen egy, a másikon 2 kisfiú.
2012. júl. 6. 19:25
8/8 anonim válasza:
Én 36, férjem 34 volt, amikor sikerült, 4. lombik, hármasikrek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!