Kinek milyen taktikával, praktikával sikerült a lombik és hányadik próbálkozásra?
Szia.Én csak pár napot voltam otthon a beülti után utána mennem kellett dolgozni.De én 12-órás álló műszakban voltam így pont jó jött ki mert két nap munka 2-3nap szabad,csak egy pár nap kellett a házi orvostól igazolni.Nem csináltam semmi különöset,vártam,h leteljen a 2-hét de még a teszt előtt tudtam,h pozitív lesz mert nagyon fájt és szurkált a hasam. Elsőre sikerült aki ma már 2-éves elmúlt.:)
Veled van a probléma?Hova jártok? Éreztél valamit a beülti után?Mennyit kaptál vissza?
Nekem mindkét esetben harmadszorra sikerült.
Végig feküdtem 3 hetet minden alkalommal. Csak enni és fürödni keltem fel.
Más praktikám nem volt.
Első lombikra sikerült a baba, már 1 éves.
Én 2 hetet végigfeküdtem, csak enni, fürdeni, meg wc-re keltem fel.
Pár hetesen nagyon rövid sétákat megejtettem az udvaron, kertben.
Aztán a második felében már olyan volt, mint egy átlagos várandósság, jöttem-mentem, fürdőszobát burkoltunk (na nem én), stb...
Arra figyelj, hogy tartózkodj a guggolástól, a hasból felüléstől, vagyis a haspréssel járó mozdulatoktól. Nekem ezt a dokim is mondta.
Mást nem csináltam, lógtam a neten.
Első vagyok,köszönöm szépen.Nekem is az egyik petevezetékem volt elzáródva.
A válaszokból látszik tényleg nem lehet praktikát mondani mert ami másnál bejön lehet nálad nem.
Ne stresszelj,nyugi!!!Tudom ez a legnehezebb!!!
Szerintem nincs is rá praktika mert lehet valaki arra fogja ,h 2hétig feküdt vagy szedett valamit még a gyógyszerek mellett és ez miatt jött össze de lehet az is hogy ezek nélkül is sikerült volna csak nem tudja.
Hidd el sikerülni fog!!
Szorítok neked innen a távolból!!!:):)
Ez valóban igy van, pl. a klinikán erre a kérdésre azt válaszolták, hogy nemrég volt egy csaj, aki kis vidéki faluba (2 óra) busszal ment haza rögtön a beültetés után. Na, az nem semmi rázkódás.
Természetesen sikerült neki...
23.15 voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!