Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nem sikerül elsőre a...

Ha nem sikerül elsőre a lombik, a következőnél apát ujra kell biopsziálni? Vagy az elsőnél fagyasztanak le? Az mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
köszönöm

2012. júl. 2. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értem ezeket a szakszavakat, de az első alkalommal tesznek félre a spermákból a következő beültetésekhez.
2012. júl. 4. 08:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Ez sok mindentől függ, elsősorban attól, hogy mennyi szövetet és hány helyről műtöttek ki. De ha több szövet is volt, de nem volt benne elég sperma, akkor lehet, hogy felhasználták az összeset. De szerintem ha fagyasztanak, akkor arról szólnak Nektek is. Legalábbis én így gondolom.

Nekünk négy lombikunk volt. Két biopsziából. Szóval mind kétszer fagyasztottak is.

Most iker kisbabákat várunk, a negyedik lombikunk lett sikeres.

Üdv. és sok sikert kívánok, és sok-sok kitartást!

Ha valamiben tudok segíteni, akkor írj nyugodtan.

2012. júl. 4. 17:54
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

a fagyasztás jol tudom h 20e ft-ba kerűl?és gratulálok a babához jó egészséget.:)

Bízom benne h elsőre sikerűl nem tudom hogy viselném ha nem sikerűlne.:(és igy mennyibe kerűlt megkérdezhetem?

2012. júl. 4. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is szorítok, hogy elsőre sikerüljön! .-) És amúgyis mindegyikhez úgy kell hozzá állni, hogy ez tuti sikerülni fog!!!! -és előbb, vagy utóbb tényleg így lesz.

Mi a Kaáliban 20000-et fizettünk a fagyasztásért igen, és ezen kívül ha még embriót tudnak esetleg fagyasztani az plusz pénz.

Nos, hogy mennyibe kerül? Ez nehéz kérdés. Azok szerencsésebbek ilyen szempontból akik közelebb vannak. Egy "körre" a gyógyszerek kb 120000 Ft volt nekünk ahol nálam nincs gond. (de ez változhat attól függően, hogy van-e még valamilyen probléma)

De nálunk ezek a költségek itt nem álltak meg, hiszen több mint 100 km-re lakunk, egy felutazás 8-10 ezer Ft, és volt, hogy egy héten 3-szor is menni kellett. Ezen kívül ugye a férjem dokijánál is fizettünk valamennyit, meg vittünk cuccot, két dokija is volt, mert az első egy hentes. És ahogy telt az idő egyre több mindent hallott az ember ami segíthet.... és ez egyre több pénzbe is kerül. Pl én az utolsónál voltam több mint 10 alkalommal egy immonotic nevű mágneses kezelésen. Ezen kívül az egyik asszisztens csajnál vásároltam Nahrin márkájú termékeket. (Q10-et, méhpempőt, fehérje turmixot) Ez csak összesen 40-50 ezer Ft. Szóval mi már súlyos százezreket - talán milliókat ha bővebb értelemben gondolkodunk - elköltöttünk . Szoktunk is hülyéskedni a férjemmel, hogy sokba kerül ez a gyereknevelés. Na de a lényeg, hogy hamarosan, ha a jó Isten is úgy akarja, a kezünkben foghatjuk a gyerekeinket.

Sok sikert! Mielőbbi babásodást! :-)

2012. júl. 12. 08:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hosszú levelet

remélem nekünk nem lesz ennyi mert nem sok félre tett péznünk van(és persze nem erre tettük félre)

Ha jól vettem ki az irásodból kismama vagy ezért gratulálok:)

2012. júl. 12. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!