Herebiopsziáért kell fizetni a kaáliba? Amikor a hereszövetből vesznek mintát. és mennyibe kerül?
Szia!
Az első válaszoló nem tudom, mire alapozza, hogy a Kaáliban biztos fizetni kell érte.
Mi a Kaáliba jártunk, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy fizetni kell a biopsziáért. Ami hozzátartozik a lombik eljáráshoz, az TB-re megy. Nekünk ugyan nem kellett biopszia, velem van a baj, de minden alkalommal volt ICSI és AHA, ezeket sem kellett fizetni. Szerintem érdeklődj telefonon. Itt találsz telefonszámokat. :
Mi a debreceni Kaáliba jártunk. Én úgy tudom, ott nem is csinálnak biopsziát, csak fogadják a máshol "kiműtött" szöveteket. Nálunk ott bent a klinikán csinálták az andrológián és úgy hozták hűtőtáskában át a Kaáliba.
Ha esetleg Debrecenbe jártok, van jó orvos elérhetőségem, akit csak ajánlani tudok. (mármint andrológus)
Sok siker, mielőbbi babásodást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!