Lombikra készülünk. Apával van baj. Hogy minél jobban segítsem a megtapadást, tudtok ajánlani méregtelenitő kurát vagy igyak valamit esetleg szedjek? Számit ez szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 19:18
1/7 anonim válasza:
Szerintem ha apával van "baj", akkor nem érdemes semmit tenni.
Remélem sikerül! Szorítok!
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm nagyon rendes vagy hogy igy elsőre nagyon drukkolsz:)
2012. júl. 4. 19:34
3/7 anonim válasza:
Szia! Nekünk most volt az első beültetésünk, szintén apával van a gond!
Femibion 800-at ajánlotta a dokim, paradicsomlevet, sok folyadékot és fehérjét! Sajna nem tudom ezek mennyit segítenek, sok múlik a szerencsén is!
Sok sikert Nektek! :)
4/7 anonim válasza:
Három beültink volt mind sikertelen, majd egy könyvben olvastam, hogy a nő ne szedjen c-vitamint ha terhes akar lenni, eheti gyümibe de tabikat ne mert szárítja a méhnyálkahártyát és nem tapad meg rajta a cucc..nálunk is apával volt a gond, alig volt spermánk, és láss csodát természetes úton összejött , igaz felturbóztuk a katonáit, ette a cinket, ő a c-vitamint is nyomta nagy dózisba és ette a maca vibe kapszulát, három hónapra az utsó beülti után várandós lettem, azóta már a másodikkal is, szóval kerüld a c-vitamint ez idő alatt.
5/7 anonim válasza:
#3. vagyok
Ezt a C-vitamin dolgot már én is hallottam!
6/7 anonim válasza:
Én méhpempőt ettem,nem tudom van-e köze a sikerhez,de bejött.Állítólag a méhre van jó hatással.
7/7 A kérdező kommentje:
sziasztok
500 as c vitamint szedtem kb 2-3 hete kezdtem de igy abba hagyom:)azthittem csak jobb lesz nekem haszedem
2012. júl. 6. 06:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!