Ajánlanátok nekem valami jó méregtelenítő kúrát?
Figyelt kérdés
Kisbabát szeretnénk, de ugy gondoltam hogy mielőtt elkezdünk próbálkozni előtte jó lenne egy méregtelenítő kúrát csinálni. Van egy petefészekcisztám és hallottam hogy a sok méreganyag felhalmozódásától is lehet. Bár már jó pár éve megvan ez a fránya ciszta. Vagy mit tanácsoltok.2011. okt. 7. 13:56
1/5 anonim válasza:
diólevél tea. ezt gyuribácsi tea keverékében is leírja, hogy ez a tea méregtelenít.
2/5 anonim válasza:
Alga... Mondjuk a Wellstaros Immune. Én egy hónapig napi hatot szedtem, hogy kiszedje a mérgeket, majd visszaálltam a napi 2 szemre, de akkor már terhes is lettem.
3/5 Manka68 válasza:
Cukros diéta.
Cisztásoknak nagyon ajánlott, mert legtöbbször a cukoranyagcsere zavara miatt alakulnak ki a ciszták.
És terhesen is szabad, sőt, ajánlott is, a terhességi diab megelőzésére.
Rengeteg mintaétrendet találsz a neten.
De érdemes lenne endokrinológushoz elmenni, ő kivizsgálja, mitől cisztásodsz.
Sajnos a ciszta csak egy tünet, és nem árt tudni, mitől van, mert teherbe esni sem könnyű így, és a babát megtartani sem.
Sok sikert!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!!
2011. okt. 8. 11:12
5/5 anonim válasza:
Szia!
Ha gondolod, írj rám egy emailt és ajánlok egy két terméket. Nem szeretnék reklámozni!
email: metal213@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!