Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dr. Surányi Tibornál járt már...

Dr. Surányi Tibornál járt már valamelyikotok? Vélemények?

Figyelt kérdés

1 ève sikertelenul probàlkozunk,kozben felborult a ciklusom,vannak honapok mikor kimarad a menzeszem, lelassult az anyagcserèm ès nagy mèrtèkben hullik a hajam. Hormonproblèmàk kezelèse cèljàbol Dr. Surànyit javasoltàk. Szeretnèk egy mindent àtfogo vizsgàlatot,kezeltetni magam,mielobb babàzni. Van kozottetek esetleg aki jàrt màr nàla? Mi a vèlemèny? Szakmai szempontbol,emberileg...Mennyire alapos?

Koszonom a segitsèget!

2012. júl. 4. 14:44
 1/2 anonim válasza:
A gondolkodó ember nem csinál gyereket! csak a buta ember szaporodik! Akit nem érdekel, hogy gyermeke hogyan éli le az életét (csak az állami támogatás érdekli)
2012. júl. 11. 10:49
 2/2 A kérdező kommentje:

Ez mi ????

Ennek mi koze az én kèrdèsemhez?

Mièrt van az, hogy èn mindig probàlok màsoknak segiteni 1-1 tèmàval kapcsolatban amihez esetleg èrtek, engem meg csak az ilyen buta, szerencsétlen senkik talàlnak meg?

Szivesen elmondanèk neked 1-2 dolgot, de nem tartalak èrdemesnek rà, sot, èn vagyok a buta, hogy egyàltalàn reagàlok erre a hulyeségre...

Vàlaszt ( Toled) nem kèrek! Koszi!

2012. júl. 12. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!