Szt. Istvan korhazaban Dr. Koiss Robertrol tapasztalat? Szult valamelyikotok nalla? Esetleg fog a kozeljovoben?
első vagyok. Nekem csak a dokim volt fogadott, szülésznő éppen az ügyeletes volt, de aranyos+normális volt.
A babának kell vinni mindent: ruhák, sapka, pléd, pelenka, törölköző, popsitörlő. A csecsemősök kedvesek, sokat segítenek, bátran kell kérdezni, és menni hozzájuk ha van valami.
Én magamnak alap dolgokat vittem, kell csomó nagy maxi Tena betét, a koszt nem vmi jó.
Én 5 ágyasba voltam, nekem nem jött be. Semmit nem lehet pihenni, olyan voltam mint egy zombi. jó párszor pár órára betoltam a babát a csecsemősökhöz, hogy tudjak vmit pihenni.
Hát nem vagyunk egyformák. :-)) Én csak a dokim miatt mentem az Istvánba. A higiéniával is voltak gondok, a wc elég csúnya volt... A következőt nem fogom ott szülni.
Nekem nem jött be, hogy szinte non-stop lehet jönni a látogatóknak, és ott vannak a pici baba mellett, szoptatni sem tudsz úgy ahogy akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!