Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyen helyzetbe volt meg...

Ilyen helyzetbe volt meg valamelyikotok?

Figyelt kérdés

32 hetes terhes vagyok es a placenta nagyon lent van megtapadva,nem huzodott vissza.A tegnap voltam uh-on es a doki mondta,hogy abszolut semmi fizikai munkat ne vegezzek,mert barmikor levalhat.azt mondta,hogy a 37-ik hettol befektet,hogy felugyelet alatt legyek es hogy 99%-ba csaszar lesz.

Nagyon elkeseredtem,mert van egy 22 hos kislanyom es el sem tudom kepzelni,hogy mi lesz vele 1 honapon at,hogy nem lehetek mellette.attol felek,hogy meg sem fog ismerni amikor hazajottem.:(((

Csak sirok a tegnap ota.Nagyon felek.

Volt meg valaki ilyen helyzetben?Hogy oldottatok meg a nagyobbik babaval a dolgot?

A szules hogy alakult?

2010. dec. 17. 10:04
 1/7 kisnita ***** válasza:
100%

Jaj ne félj, semmi baj nem lesz. Nyugodj meg! Ha a doki azt mondta, hogy be kell feküdnöd akkor most ez a legjobb megoldás neked. Inkább arra gondolj, hogy mi lenne a kislányoddal ha nem feküdnél be a kórházba és ne adja isten valami bajotok lenne. Én is elég sokat voltam kórházban a terhességem vége felé, tudom milyen rossz, nekem abból a szempontból könnyebb volt, hogy az első gyerekemet vártam, de a párom nagyon hiányzott nekem is.

Van valaki aki a kislányoddal tud maradni még te kórházban leszel? Nagymamák vagy valaki? Vagy csak a párod?

Azon ne izgulj, hogy nem fog megismerni a kislányod, ez butaság. Ha bent leszel a kórházba bevihetik hozzád látogatóba ha az osztályra nem is engednek fel gyerekeket, lent a portán vagy valahol biztos tudsz vele találkozni. Az meg egyáltalán nem biztos, hogy 1 hónapon keresztül bent leszel. Az is lehet, hogy már a 37-38. héten beindul a szülés. De a programozott császárt egyébként is 38-39. héten szokták elvégezni, nem várják meg a 40. hetet. A császártól pedig nem kell félned hidd el, nekem is császárom volt és egyáltalán nem szomorkodtam miatta, sőt ha lehet a következőt is úgy szülném.

Ne aggódj semmi baj nem lesz! Kitartást és minden jót nektek :)

2010. dec. 17. 10:19
 2/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a vigasztalo szavakat.

Szerencsere anyosek vigyaznak majd ra,de magukhoz fogjak vinni es a ferjem is ott lesz vegig vele.De nagyon anyas a kicsi es mar elore nagyon sajnalom.

2010. dec. 17. 10:30
 3/7 anonim ***** válasza:
A te szüleid nem tudnak rá vigyázni?Átérzem a helyzeted,én sem bíznám szívesen senkire!De azért nem fog elfelejteni:)Én már attól a 3-4 naptól rosszul vok.amikor kórházban leszek a kistesóval.Én anyát tuti készenlétbe állítom,és itt lesz nálunk addig a férjemmel egyetemben,már csak azért is,hogy a saját ágyában aludjon a kislányom.Megjegyzem anyóst nem bírom:(Nem bízok meg benne,tiszta ideg lennék a kórházban.
2010. dec. 21. 01:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon együttérzek veled! Én most 25 hetes vagyok a placenta nem mozdult feljebb még szintén, doki tegnap azt mondta, hogy a 28. hétig még változhat, aztán kórház! Ezzel riogatnak a 14. hét óta, amikor bevéreztem és kórházban voltam 3 napot. Egy rémálom ezzel a tudattal a terhesség azóta is, bár az én kislányom már 11 éves, de nagyon anyás! Nagyon nehéz ez, főleg lelkileg, én itthon is csak fekszem szeptember vége óta. A picurkád nem fog elfelejteni, nagyon szeret téged, és érte is teszed, ha kórházba kerülsz (hátha mégsem!!), mert kap tőled egy csodás kistestvért!!! Vígasztalódj, túl leszünk az egészen egyszer csak, és akkor már senki sem veheti el az új kis család örömét!:)
2010. dec. 21. 13:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pont ilyen helyzetben voltam 1,5 évvel ezelőtt..

3 éves lányomra anyukámék vigyáztak,imádott velük lenni(hozzátartozik,hogy csecsemő kora ota szokott velük lenni),többször be is hozták a korházba,nem sírt amikor mentek el,nekem meg ugye maradni kellett. 39.hétre kiírták a császárt,ugyanígy lent tapado méhlepény miatt(én véreztem is a 36.és a 38.héten). Minden rendben ment.

Ne izgulj,az senkinek sem jo,beszéld meg előre a kislányoddal,hogy nem leszel otthon. Meglátod élvezni fogja.

Jo egészséget,boldog karácsonyt!

2010. dec. 21. 14:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Mármint a mama+apa társaságát fogja élvezni...
2010. dec. 21. 14:05
 7/7 anonim ***** válasza:

szia, ugyanilyen helyzetben voltam, csak kiváltó ok kevés magzatvíz és tuti császár.

a második gyereked ugyanazt a biztonságot érdemli, mint az első, kérlek, meg se forduljon a fejedbe, hogy saját felelősségre otthon maradsz.

kislányod garantáltan meg fog ismerni, amikor hazaérsz, de kb. 1 hétig le fog szarni.

a kislányodnak magyarázd el, hogy te most elutazol a testvéréért nagyon messzire és nagyon sokára tudsz csak hazajönni.

dokival beszéld meg, hogy ha a 37. héten befektet, akkor a baba állapotától függően, minél hamarabb legyen meg a szülés.

2010. dec. 21. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!