Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A rosszullétek miatt kerültél...

A rosszullétek miatt kerültél már kínos helyzetbe?

Figyelt kérdés
én napi 2órát utazok buszon. A táskámba mindig be van készítve egy szatyor ha esetleg baleset történne. Annyira cikisnek érezném ha ott mindenki előtt elhánynám magam. Ráadásul csupa ismerősikkel vagyok a buszon akik nem tudják hogy terhes vagyok. Szóval volt már nektek ilyen cikis helyzetetek amikor nemtudtatok mit csinálni és hánytatok?
2011. máj. 23. 17:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem, még nem, de nálam mindig volt keksz és víz, és probléma esetén ezekkel nyugtattam le a gyomrom.

Ha nem akarod megmondani az ismerősöknek, hogy babát vársz, akkor mond azt, hogy elrontottad a gyomrodat.

2011. máj. 23. 17:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem mindenki tudja, hogy terhes vagyok. De 19 hetes vagyok és a vérnyomásom hirtelen leesik, főleg, ha sokat kell állni, vagy várni állva. Hirtelen összeesek, szédülök, kimegy az erő a lábamból, elég kínos, de nem tudok mit csinálni a boltba sem. Hoznak vizet és pár perc és jól vagyok!
2011. máj. 23. 18:57
 3/11 anonim ***** válasza:

nekem volt olyan hogy jottem haza a munkabol es a villamos megaloban elkezdtem hanyni de nagyon durva volt!!!

es ojan is volt hogy a plazaban futottam mint egy orult mert a fornetinek a szagatol rosszul voltam ugy futottam hogy a kezem a szam elott volt es csak aharmadikon tudtam hanyni mert az elso es a masodik szinten felujitas volt en meg a metro szinten dolgoztam ugy hogy az utan mar ott is hagytam a munkat:(

2011. máj. 23. 19:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Kínosnak nem kínos, mert senki nem látta, mert korán reggel volt és sötét. Én ettem egy szem kekszet és az jött vissza. De pl 1 hete szinte rohannom kellett a munkahelyemre, mert rámjött a hányinger, pedig 10 perccel előtte is hánytam. Volt olyan is, hogy a bejárati ajtóból fordultam vissza.
2011. máj. 23. 20:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Igen, kétszer. Én a 20. hétig hánytam naponta többször is. Néha elég volt hozzá egy étkezdéből kiillanó kajaillat is..Egyszer a 7-es buszon jött rám a hányinger, és alighogy kinyílt a busz ajtaja, rohantam... sajnos (Astoriánál volt épp) sehol semmi, ahova be tudtam volna szaladni, így egy nyitott lépcsőházba rohantam be, és a lift mellé sikerült okádnom egyet. (bocsi).

Utána szétnéztem, h mivel takaríthatnám össze, de persze sehol semmi. Bekopogtam egy földszinti lakásba (házfelügyelet volt kiírva) de nem jött ki senki, így kénytelen-kelletlen (de nagyon lelkiismeretfurdalva) ott kellett hagyjam a "nyomomat" magam után :(

Másodjára pedig Londonban jött rám, szintén az utcán.. Nem is tudom, mi lett volna, ha véletlenül nincs ott egy bokor... Közel s távol semmi zöld növényzet nem volt, csak az az egy bokor.

Hát ezek irtó kínos és ciki dolgok, viszont mivel nem direkt csinál az ember ilyesmit, asszem megbocsájtható :)

2011. máj. 25. 15:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Igen!

12. hétig nem akartam szólni a munkahelyemen,hogy babát várok.

De napi rendszerességgel hánytam.

Sokszor szerencsém,volt mert nem voltak a wc-n mások,de volt egy alkalom amikor tele volt a mosdó kollégákkal,nekem persze pont akkor kellett hánynom.

Mivel ezt ugye halkan nem lehet igy mindenki hallotta a nagy öklendezéseket.

Csak néztek rám amikor kijöttem.

Megjegyezték viccesen,hogy csak nem másnapos vagyok?:)

Akkor nagyon cikinek éreztem,főleg,hogy azt hitték piálok hétköznap,de miután barátnőm elmesélte,hogy ő egy nagy szupermarkat közepén kezdett el hányni...hát a sajátomat már nem éreztem cikinek:DDD

2011. máj. 25. 15:24
 7/11 anonim ***** válasza:

Én "csak" elájultam a kenyérboltban, ahova vízért mentem be, mert éreztem, hogy rosszul leszek. Mentőt akartak már hívni hozzám. Aztán kihánytam a 2 korty vizet is, amit megittam utána.

Ismerősömék lakáskeresésben voltak és majdnem mindegyik lakásban, amit megnéztek futott a wc-re hányni.

2011. máj. 25. 15:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Én voltam olyan 'jó fej', hogy az OTP bank kellős közepén jött ki belőlem a reggeli. Mindenki nézett, ledöbbentek. Én nem győztem két hányás közben bocsánatot kérni. Majd kb. 20 perc után odajött egy takarítónő, hogy minden rendben van-e?! Mire közöltem, hogy elnézést, nem tudtam, hogy hányni fogok, terhes vagyok. Erre ő mosolygott egyet és hangosan megjegyezte, hogy a kismamákat megviselik az első hónapok. Na, ekkor már a körülöttem lévő emberek felfogták, hogy nem éppen jó kedvemből piszkítom a járókövet.

De előfordult már postán, valamint nyílt utcán is séta és várakozás közben.

Kb. a 2 hónap végéig voltak ilyen 'megnyilvánulásaim', de a vége fele már nem érdekelt, hogy ki, mit mond. Jobban féltettem a picurt a hasamba, minthogy azzal foglalkozzak éppen ki, miért szól meg.. :)))

2011. máj. 25. 16:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

hm.. :)

nekem még a terhességem legeslegelején volt

kb 7 hetes lehettem mentem taj kártyát készíttetni

és pont nyár volt.

annyira fülledt meleg volt és annyi ember és egy ablak se volt nyitva a teremben

hogy majdnem elvágódtam olyan rosszul lettem

alig bírtam lemenni a lépcsőn

és öklendeztem is.

néztek ott egy páran, hogy ennek mi baja

le is ültem egy székre ahova nem is lehetett volna

azt is nézték..

de nem érdekelt éppen annyira rosszul voltam.

ez nem volt ciki csak kellemetlen hogy bámultak.

2011. máj. 25. 17:24
 10/11 anonim ***** válasza:
78%
Hú,hát az első harmadban voltam és a munkahelyemen mindig le kellett menni az ügyfélért,lifttel felkísérni a szobánkba.Na egy ilyen felkísérés során a hölgy ügyfelemnek iszonyat erős parfüm szaga volt és a 10. emeletig kellett volna bírnom.Hát derekasan küzdöttem,de sajnos nem sikerült.Írtó égő volt,a kollegám rohant a segítségemre.
2011. máj. 25. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!