A rosszullétek miatt kerültél már kínos helyzetbe?
Figyelt kérdés
én napi 2órát utazok buszon. A táskámba mindig be van készítve egy szatyor ha esetleg baleset történne. Annyira cikisnek érezném ha ott mindenki előtt elhánynám magam. Ráadásul csupa ismerősikkel vagyok a buszon akik nem tudják hogy terhes vagyok. Szóval volt már nektek ilyen cikis helyzetetek amikor nemtudtatok mit csinálni és hánytatok?2011. máj. 23. 17:32
11/11 anonim válasza:
17 hetesen egyik szombat este mikor már megint nagyon rosszul voltam a párom kitalálta, hogy menjünk el sétálni hátha a mozgástól meg a friss levegőtől jobban leszek. Sajnos nem lettem jobban és az utcán már nem tudtam visszafogni és egy fa tövébe hánytam. Pont akkor jött szembe egy család és az apuci jó hangosan elkezdte mondani, hogy: Na a kis ribanc már este 7-kor tök részeg! A párom majdnem lecsapta de inkább csak felvilágosította, hogy nem "kis ribanc" hanem a 25 éves menyasszonya és nem részeg hanem kismama. Annyira ciki volt, mindenki minket bámult a környéken... :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!