3 fiú után egy kislányt szeretnénk?
Tudom, hogy nem kívánságműsor, meg hogy peteérés előtt/után...savasítás-lúgosítás, kínai naptár. Ezeknek már utána jártam.
Mi próbáltuk peteérés előtt-alatt és után is. Mindhárom alkalommal egy alaklom után teherbe estem, kis pasik lettek :)
Nagyon szeretnék kislányt, de bennem van a gondolat, hogy lehet, hogy nekünk, kettőnknek (férjem és én) CSAK fiú babáink lehetnek?
Létezik ilyen egyáltalán? Genetika?
Megírom, ha oda jutunk.
:)
A harmadik babám még csak 8 hónapos, így még "csak" elméleti síkon futunk.
Gratulálok a két kisfiúhoz!
Engem nagyon nagy büszkeség tölt el ha a 3 fiúval megyek valahová :)
És igen, tényleg az egészség a legfontosabb!
A férjemék 4en vannak testvérek. Ő a legfiatalabb. Mindkét nővérének van két-két fia. A bátyjának is van két fia. Nekünk az első fiú lett, a második még pocakban, de a 12 hetes uh-on is fiút mondott a dokim és azóta is minden alkalommal fiút látott.
Én nem hiszek abban, hogy egy párnak csak egynemű gyerekei lehetnek.
A szomszédban élő jómódú házaspárnak már többször volt babája, de az 5-6. hónapban mindig meg kellett szakítani a terhességeket a babák betegsége miatt. Majd feladták, örökbefogadtak egy kisfiút, ők hozták haza a kórházból. Másfél év múlva újra terhes lett a nő és egy teljesen egészséges kislányt hozott a világra.
Utóbb kiderült, hogy náluk a genetika abban nyilvánult meg, hogy a kisfiúk mindig örököltek tőlük egy szívbetegséget.
Mi is kislányt szerettünk volna, de én nem bánom, hogy a második is kisfiú. Már gondolkozunk a 3. babán, hátha lány lenne:)
34+6hkm
Kedves Utolsó!
Anyagilag nem változott túlságosan nálunk semmi. A középsővel még vége sem lett a gyed-nek,m ár megszületett a pici.
A nagyobbik fiam imádja, babusgatja, védi az öcsit.
A középső is szereti, de ő nem kéri pl. az ölébe, és ha az ágyára teszem akkor kéri, hogy vegyem le. :(
Nem szereti ha az ő játékait összenyálazza, attól ki szokott akadni :(
Nem bánja, figyel rá ha a földön játszanak, hogy ne lépjen rá stb. sőt cumit is ad neki, ha sír, de megtartja a 3 lépés távolságot.
Babakocsiban szívesen tolja.
A pici mind a kettőért odavan, ha meghallja a hangjukat röpköd, hangosan felnevet :)
Én meg csak nézem Őket és elolvadok, hogy 3 ilyen gyönyörű kisfiam van :)
Ha van még kérdésed szívesen válaszolok és gratulálok a 3 gyerkőchöz!!!
Nagyon kedves vagy hogy válaszóltál nekem a kérdésemre.Egyenlőre nincs több kérdésem de lehet hogy még írok neked privit a késöbbiekben:DKöszönöm a gratulációt,remélem bírni fogom a kiképzést!
Sok boldogságot nektek is!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!