3 fiú után egy kislányt szeretnénk?
Tudom, hogy nem kívánságműsor, meg hogy peteérés előtt/után...savasítás-lúgosítás, kínai naptár. Ezeknek már utána jártam.
Mi próbáltuk peteérés előtt-alatt és után is. Mindhárom alkalommal egy alaklom után teherbe estem, kis pasik lettek :)
Nagyon szeretnék kislányt, de bennem van a gondolat, hogy lehet, hogy nekünk, kettőnknek (férjem és én) CSAK fiú babáink lehetnek?
Létezik ilyen egyáltalán? Genetika?
Hát igen, van ilyen. Oda és vissza is úgy értem, ismerek 4 gyerekes LÁNYOS családokat csupa kiscsajszi. És barátnőmnek most lett a 3.kisfia zsinórban...
van ilyen hogy 2 embernek nem lehet csak egy adott nemű gyereke.
Köszi, aranyos vagy! :)
Nekem is volt egy osztálytársam, ők 6-an voltak tesók és mind fiú. A szülők a hatodik fiú után feladták :)
Igazából ha egy kis esély is meglenne rá akkor bepróbálkoznánk, de ha belegondolok, hogy 4 fiú... :)
Remélem senki nem fog félreérteni!
Imádom a fiaimat, el nem cserélném egyiket sem :)
ÉS nem "mennék víznek" ha a 4. baba is fiú lenne, őt is imádnám, mint a bátyókat, csak azért jó lenne egy kislány is.
4 kislány... :D
Apuka már biztos építi a magas kerítést a ház köré :)
Családban 3fiú után 2 lány jött.
Szóval van remény:)))
Nem tudom ezt ismered-e...most találtam neked... egy régi gyks kérdésben.
Ha itt regisztrálsz, akkor van egy olyan menü ami, hogy bejelöli azokat a napokat ahol lányok és ahol fiúk fogamzása a valószínűbb. A dolognak van biológiai alapja, de ettől még nem jelenti azt, hogy biztos a kívánt nemű utód születik.
:)
Köszi Nektek is!
Az lenne a vicces ha ikrek lennének és 2 kislány...vagy 2 kisfiú :)
Nálunk is és a férjeméknél is rengeteg az iker
Kedves 7.válaszoló!
Nagyon köszönöm, igen, ismerem.
A 3. babánál ezzel is próbálkoztunk, lányt is jelölt, de hát 8 hónapja már, hogy biztosra tudjuk, hogy nagyon nem lány :)
ajjjajjjaj :D
Ha van kedved majd és eszedbe jutunk írd meg légy szíves hogy sikerült-e a kislány.
Mi most gondolkozunk a másodikon. Első fiú lett, én megint fiút szeretnék, de megint csak azt mondom, lényeg hogy egészséges legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!