Fiú gyermek után lehet egy kislányt is tudok majd szeretni?
Szerintem nem.
Én lánypárti vagyok, gondoltam rá várandósan, hogy mit is kezdenék egy fiúval... na de hogy nem örülnék neki :o Remélem nem lesz lányod, mert már előre sajnálom :(
Az nem igaz, hogy nem tudnál neki örülni, tudnál, csak nem azt szeretnél. Ennyi.:)
Én 5 hetes terhes voltam, mikor kijelentettem nekem fiam lesz. Mindenki hülyének nézett, meg mondogatták, hogy ne éljem bele magam. Mondtam, nem élem bele magam, de azt érzem.
Kisfiam lett.:)
És úgy érzem, ha lenne második, az is fiú lenne és azt is szeretnék, mert úgy érzem, engem fiús anyának teremtettek.
Van több, a fiammal közel egykorú kislány a családunkban, el sem tudnám képzelni, hogy lányom legyen.
De ha egyszer mégis lányom lesz, akkor annak is nagyon fogok örülni.:)
Én is teljesen fiú párti VOLTAM! :-) Egészen addig, míg meg nem tudtam lányka lakik odabent. Kellett egy hét, mire teljesen 100%-ban elfogadtam, hogy kislány, mire megszületett el sem tudtam volna képzelni, hogy fiú legyen.
Várjuk a kis tesót! Ő is kislány, őszintén szólva egyáltalán nem bánom, hogy ismét lány. Persze egy fiúnak is biztos tudtam volna örülni, de talán odafent jobban tudják, hogy én bizony lányos anya vagyok. Imádom a kislányunkat és a még pocakban lakó tesót is. 1000 fiúért nem adnám egyiket sem. Hangsúlyozom megszállottan fiú párti VOLTAM! Nyugodj meg! :-)
"Teljesen fiú párti vagyok, úgy érzem nem tudnék egy kislánynak örülni.... ez normális dolog???"
Nem normális!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!