Szerintetek szép név a Lotti? Ismertek ilyen nevű kislányt?
Figyelt kérdés
Én egy fiatal felnőtt Lottit ismerek, és nagyon megtetszett a név! :) Kíváncsi vagyok más mit gondol róla, mert eddig én se nagyon hallottam róla.2012. febr. 23. 17:20
1/21 anonim válasza:
Szia!
Nekem nagy favoritom volt, de magyar nevet szerettem volna, így Lilla lett a lányom. Ennek ellenére nagyon tetszik a Lotti név. Itt a mi kisvárosunkban (6000 fő) kettőt is tudok, egy fiatal lányt, és egy majdnem egyéves csöppséget is így hívnak!:)
2/21 anonim válasza:
Én Lottinak akartam hívni a lányomat, de apának nem tetszett :(
5/21 anonim válasza:
szép név. Van egy kislány akit ismerek 7-8 éves.
6/21 anonim válasza:
utolsó vagyok, és egy 5 évest is ismerek
7/21 anonim válasza:
Én nem ismerek senkit, akit így hívnak, de nagyon tetszik.
Egy könyvben olvastam, egy kislányt, akit Laurának hívtak, Lollinak, Lollának becézték, az is nagyon aranyos.
8/21 anonim válasza:
Nálunk apa akarta de én leszavaztam. Én Laurát szerettem volna, azt meg Ő szavazta le. :o
9/21 anonim válasza:
Kisbaba névnek aranyos. De egy 45 éves Lotti néni...:(
10/21 anonim válasza:
Barátnőm öt éves kislányát hívják így és lányom német tanárnőjét hívják Lotti néninek és szerintem tökre illik rá,egyáltalán nem tartom őt emiatt komolytalannak,kislányosnak.Nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!