Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek szép név a Lotti?...

Szerintetek szép név a Lotti? Ismertek ilyen nevű kislányt?

Figyelt kérdés
Én egy fiatal felnőtt Lottit ismerek, és nagyon megtetszett a név! :) Kíváncsi vagyok más mit gondol róla, mert eddig én se nagyon hallottam róla.
2012. febr. 23. 17:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
Apum unokatestvére Lotti, kb 55 éves lehet. Nekem nagyon tetszik ez a név, és felnőttként sem gond szerintem.
2012. febr. 23. 21:06
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
Én ezt a nevet akartam a most 8 hós kislányomnak,de apuka leszavazta,mondván majd gúnyolják stb. Nálam ez volt a favorit! De aztán találtunk mindkettőnknek tetszőt! :)
2012. febr. 23. 21:42
 13/21 anonim ***** válasza:
87%

Nálunk is szerepelt a lehetséges nevek listájában, aztán fiunk lett :)

Az óvónénimet hívták Lottinak, egy tündér volt, a mai napig jól emlékszem rá. Gyönyörű hosszú fekete haja volt, és egy farsangon Hófehérkének volt beöltözve :) nagyon szép volt.

Egyébként több Lottit is ismerek, nagyon kedves- szép név!!

2012. febr. 27. 18:18
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon szép név! Én itt a környékünkben nem tudok ilyen névről! De nagyon szép!!!
2012. febr. 27. 18:22
 15/21 anonim ***** válasza:
86%

Unokatestvérem is Lotti!

Hihetetlenül illik hozzá. Vöröses barna haja van, zöld szeme és nagyon kedves-szép arca.

Szerintem egy babának és egy felnőttnek se rossz. :)

Ha nem lenne a családban, akkor elgondolkoznék rajta.

2012. febr. 27. 18:42
 16/21 Jubilee ***** válasza:
87%
Egy majdnem két éves Lottit ismerek. Tüneményes kislány, és a nevet is nagyon aranyosnak tartom. :)
2012. febr. 27. 19:14
 17/21 anonim ***** válasza:
86%
nekem annyira nem tetszik, de viszont ismerek egy 5 éves szőke göndör hajú és kék szemű kis Lottit!
2012. febr. 27. 19:14
 18/21 anonim ***** válasza:
72%
nekem erről a : " 2 Lotti" című regény jut eszembe :)
2012. febr. 27. 19:15
 19/21 anonim ***** válasza:
88%
Barátnőm fia osztrák lányt vett feleségül, Ausztriában élnek. Egy éves kislányuk neve Charlotte - a beceneve Lotti. Gyönyörű gyerek, kedves becenévvel.
2012. febr. 27. 19:18
 20/21 anonim ***** válasza:
63%
Ízlések és pofonok.. Nekem nem teszik, túl komolytalan és gyermeteg. Persze egy kicsi lánynak nagyon aranyos egy darabig. Ez csak az én véleményem, másnak meg a komoly, nőies nevek nem tetszenek..
2012. febr. 27. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!