Milyen ruhában vinnél egy majdnem 1 éves kislányt közeli rokon esküvőjére?
Március végén lesz az esküvő, a kislányom akkor lesz 11 hónapos. Most kezdett el mindenhol kapaszkodva felállni, gondolom 1,5 hónap múlva már totyogni fog.
Fogalmam sincs milyen ruhát vegyek neki. Vegyek-e egyáltalán erre az egy alkalomra?
Szia! Nem tudok ruha tippet adni, de azt tudom, hogy 1,5 hónap múlva nem fog totyogni. Ha még csak most kezdett kapaszkodva felállni, akkor tuti nem. Szóval ilyenben gondolkozz, h nem fog járkálni, csak kézben, ölben lesz.
(Magamból kiindulva: kislányom 6,5 hósan állt fel, most 11,5 hónapos és most mondom rá h totyog. De olyan 10,5 hósan kezdett kicsiket menni.)
Én vennék neki külön ruhát,de mondjuk kb. az esküvő előtt egy héttel(így is fogom csinálni,mi nyáron megyünk esküvőre)
Azért,mert így biztos jó lesz a méret,tudni fogod,h éppen hol tart a mozgásfejlődésben,ja és kb tisztában leszel vele,h milyen idő lesz,25 fokos március,vagy 10fokos..Azért az se mindegy.Addigra meg tuti tele lesznek az üzletek szebbnél-szebb tavaszi ruhákkal.
Amúgy én tuti valami szép csajos ruhácskát fogok venni,ami elegáns,és valószínűleg akkor lesz rajta először és utoljára,de nekünk sokat jelent az ifjú pár,így így is megadjuk nekik a tiszteletet.
Hosszú ujjú body, vastag harisnya, rá egy csini kis selyem, szatén vagy valami fidres fodros csilli villi kisruhát, rá egy kardigán, vagy boleró, + egy leggings, hogy ha hideg lenne, akkor a földön ne fázzon fel ha mászkálni támad kedve.
Vaterán teszveszen 1000-2000ft-ért nagyon szép újszerű ruhácskák vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!