40 hetes kismama vagyok, kislányt várok. Mikor fúrják ki a kicsi fülét. Szülés után azonnal?
Figyelt kérdés
a fülcsit mikor ajánlatos betetetni a fülébe?2008. okt. 20. 16:03
1/5 anonim válasza:
Nálunk a kórházból hazafelé menet már kifurták 3.napon
2/5 anonim válasza:
Szia.Én is szerettem volna ha a korházba meg csinálják,de kiderült,hogy ott nem lyukasztanak fület.A védőnőm azt mondta a 6-7.dik héten már lehet.
De ezek szerint lehet előbb is,ha az előttem szólót olvasom :)Akkor lehet mi is előbb lyukasztatunk :)
Minden jót,könnyű szülést
38hetes kismama
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,remélem nekünk is hazafelé jövet beteszik a fülcsit.
könnyű szülést:)
2008. okt. 20. 17:11
4/5 anonim válasza:
Nekünk kifurták haza felé jövet (elégé sokkoló volt a számomra mert nagyon sírt a lányom meg eégé vérzet és engem megviselt) de hamar tultete magát rajta kb 20 perc volt és el is felejtete.
5/5 anonim válasza:
Énis szerettem volna,ha kifúrják a fülét,de Nyíregyházán nincs lehetőség erre.2 hetesen fúrattam ki neki,nem vérzett és csak akkor sírt, amikor alkohollal bekente neki a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!