15 éves vagyok és terhes, szüleim még nem tudják de barátom elhagyott mert azt mondta ő fél szüleimtől, mit tegyek?
A kérdező oldaláról - ha felelősségteljesen gondolkodik- mérlegelni kell azokat is amiket leírtam. Természetesen nem kell elvetetnie a gyereket de akkor ne tartson igényt gyerektartásra és semmi egyébb törődésre a másik fél részéről mert ez a saját döntése.Mindketten tudjuk ez nem így lesz. Egyébként az, hogy lelép mint egy nyúl szerintem is görénység mert ezt azért meg kellene oldani vagy így vagy úgy.
Azzal ,hogy szül egyenlőre nem magának csinál terhet, hanem a szülőknek. Ő majd később tapasztalja meg megérte -e a menekülés. Mert szerintem ez menekülés a jelenlegi zaklatott családi állapota elől. Kvázi probléma megoldás. Hát majd kiderül hová jut vele. Igényszint kérdése az egész.
És ,hogy én mit tennék szülőként? Jó kérdés. Ha megtörténik - amit nem szeretnék- akkor megírom.
Kedves kettővel előttem szóló!
Akkor még ez volt a módi,már más világ van,mint 20éve!
Az utolsónak igaza van,ő is ott volt,amikor a gyerek készült,és ha már fel nem vállalja,akkor fizessen gyerektartást!
Vannak olyan lányok akik a korukhoz képest érettebbek, máshogy gondolkoznak és nem a karrier a lényeg. Vannak akik nem akarnak singlik lenni és 35 évesen azon keseregni, hogy nincs hapsim, meg gyerekem. Mi ezzel a baj?
Nem, nem gyerek, ha már 15 éves és terhes.
Megváltozik minden.
És remek anya lehet belőle.
Régen is korán szültek, korán házasodtak a nők.
Mi ezen a furcsa? Mert most mindenki dolgozni akar, magas beosztásban jó pénzért, meg bulizgatni, koncertezni, szórakozni. Van aki azt választja, ha már becsúszott a baba, megtartja és így folytatja az életét, boldog anyukaként.
15 és fél évesen szültem, én is ezt az utat választottam.
És mit kell még ezen csámcsogni, nincs más kérdés amire írkálhattok?
Akkor neked sikerült és gratulálok!
Szerintem ez nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!