15 éves vagyok és terhes, szüleim még nem tudják de barátom elhagyott mert azt mondta ő fél szüleimtől, mit tegyek?
Szia!
Először is gratulálok! (A pici élethez ott a pocakodban és az érett, bátor gondolkodásodhoz is!)
Én is csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni: minél előbb beszélj a szüleiddel! Szerintem ha egyenlőre csak anyukáddal tudod megbeszélni, akkor is beszéljetek! Egy anyának mindent sokkal könnyebb elmondani. Aztán ő majd segít, hogy hogyan is mondjátok el édesapádnak.
Én 20 évesen szültem a kisfiamat, és még így is voltak olyan emberek (orvosok is), akik igen megvetően és lenézően bántak velem. Ezzel majd ne is foglalkozz, mindig csak azzal törődj, hogy ez a te döntésed, a te életed!
Nagyon sok boldogságot és kitartást kívánok neked (és a szüleidnek is)!
Kedves 20:20-as.
Nemértem mért kell így megnyilvánuli mikor ő tudja hogy mit csinál.És kit érdekel már ilyenkor az apja ha olyan gyáva hogy a felelősség alól elmenekül.Az ilyen nem is férfi.A másik annyira biztosan ismeri a szüleit hogy tudja mit beszél.Szerintem is érett felfogású a kedves kérdező.Nem rohan és öli meg egyből a gyerekét már mindjárt lehurrogod.Látom te inkább már az aboruszon törnéd a fejed és az életre ami benned lenne nem is gondolnál hogy ő mit szeretne.
Szia!
20:52-es vagyok
Ritkán msn-ezek, de írhatsz mail-t: agika.21@hotmail.com
Kedves 06.06-os. Azt, hogy te mit látsz a kérdéseim mögött az a te beállítottságodtól függ. Általában azért el szoktak gondolkozni az emberek ilyenkor több tényezőn.
És lehet, hogy furcsa de a gyávának titulált apa is ember. Valószínű azért használt gumit(tehát nem vaktában lövöldözött), mert még nem akar gyereket. Az ő véleménye ilyenkor már nem számít? 1 ember döntsön 2 másik életéről? A gyereknek nem lesz apja és az apa már most szemét, mocsok felelőtlen akit egy életen át üldöznek a gyerektartással. + Jöhetnek a kedves szülők, akik azért oldjanak meg majd mindent.
A kérdező tett egy kijelentést a főcímben:" tudom felelőtlenség szexelni ilyen korban " akkor göngyölítsük tovább a kérdést és gyereket vállalni?
Nem vagyok abortusz párti én sem de ezek is tények.
Szerintem is vegyél egy tesztet. De helyesen alkalmazd. Tudod,reggeli elsővizele. Ilyenkor a legkoncentráltabb,ezáltal a legbiztosabb.
És a fiút vissza ne fogadd,ha e miatt hagyott el. Keress egy kicsit komolyabb gondolkodásut.
Ha nemi életet élsz 15 évesen,akkor pedig javaslom,hogy egy kicsit olvass utána vagy kérdezősködj,hogy több rálátásod legyen a dolgokra.
Ja és mégegy kérdésem lenne hozzád kedves 20:20-as.
Tegyük fel hogy a kérdező a te lányod(csak a példa kedvéért)akkor te mit csinálnál vele?Küldenéd elvetetni?És ha többet nem lehetne ez miatt gyereke megbocsájtanád magadnak.Látod védekeztek és mégis becsúszott.Ebben a helyzetben nem lehet elég okosnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!