15 éves vagyok és terhes, szüleim még nem tudják de barátom elhagyott mert azt mondta ő fél szüleimtől, mit tegyek?
Fiatal vagy ugyan a gyerekhez, de mégis egyetértek. Egy abortusz nem feltétlenül okoz maradandó károsodást, de sajnos gyakran igen. Meggyengülhet tőle a méhnyak, kilyukadhat a méh, hegesedés maradhat vissza, és gyakoribb a spontán vetélés is... Sokan vannak, akik egy fiatalkori abortusz után később hiába próbálnak meg teherbe esni.
Ha viszont vállalod a babát, az nagyon nehéz lesz, és a szüleid segítsége nélkül nem fog menni. de van, akinek sikerült: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
A harmadik lehetőség, hogy örökbe adod. Nagyon soka várnak már nagyon régóta hiába saját babára, nekik nem lehet, akárhogy is szeretnék. Sok jót tehetnél velük, és a picinek is jó sora lenne.
Előttem szólónak igaza van: beszélj azzal a párral, akiktől a tesztet kérted! meghallgathatnak, segíthetnek, nem fognak neked esni.
15 és fél évesen szültem az első fiamat.
Idén decemberben lesz 10 éve ennek.
Rengeteg kitartást és erőt kívánok és egy egészséges gyönyörű kisbabát!
ezt a komoly,érett gondolkozást, ha szüleidtől kaptad, meg fognak érteni és segítenek.
sok boldogságot, egészséget kívánok az életedhez.
12hós kisfiú anyukája
Kicsit hosszú a story, de én annyira meg akartam őt tartani, hogy nem mertem megmondani anyuéknak, végig titkoltam, az utsó pillanatban modtam anyunak, hogy vigyen be a kórházba és 20 perc múlva már meg is született a tünemény.
Volt nagy kapkodás, de első perctől kezdve imádják őt a nagyszülők. Kicsit zűrös idők jártak, szüleim éppen váltak...
Aztán apjával együtt éltem, de elváltak útjaink.
Pici korától a mai párom neveli és a kicsim nem tudja, hogy nem a biológiai apja, de ez így van jól.
Azóta már van egy 1 éves kisöccse is.
A sulit es befejeztem mellette.
Figyelj ne hallgass senkire,csak a szüleidre,mert ők jót akarnak,és beszéld meg a pároddal is!
Én augusztusba szülök elvileg,a 16.szülinapom előtt 1hónappal.Nem kérdeztem meg anyuékat,akkor szóltam nekik,amikor már félidős voltam.Hála istennek nagyon sokat segítenek,megértenek,és a párom is mellettem van.Segít mindenki felnevelni a Csöppséget,és én ezt így szerettem volna.Ha bármi kérdésed lenne,szívesen segítek,irhatsz privibe is,hisz szinte 1korba vagyunk:)
Sok szerencsét!
Nem, nem látszott.
Pulcsi kabát, téli baba volt.
Nem, nem kötöttem le a hasam. Idegi alapon a baba hátul helyezkedett el, nem mutatkozott nem voltam rosszul.
Egy szem csík nem volt a hasamon, annyira nem híztam.
Egészségesen született 3400g-al.
De inkább azt javaslom mondd el a szüleidenk.
Anyunak 4 nap alatt kellett ruhákat kiságyat kelengyét összeszednie, és minden megvolt mikor a kórházból hazamentünk, de azért ha legalább 2-3 hónappal előbb szólok, egyszerűbb lett volna minden. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!