Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 34 évesen miért nem hiányzik,...

34 évesen miért nem hiányzik, hogy gyerekem legyen?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 20:06
1 2 3
 21/22 Panka08 ***** válasza:

Uhh... Hát akkor nem is jó a feltett kérdésed. Valójában nem arról van szó, hogy nem vágynál rá, csak a túl nagy felhajtástól kiver a hideg. Teljesen megértelek.

Hát azt tudom javasolni, hogy ezt mondd el a párodnak. Nem tudom, ő hogyan reagálna, de kényes téma tud lenni. Jól válaszd meg a "mikor"-ját, és stílusbeli "milyen"-jét a beszélgetésnek. Azt , hogy mikor hozod fel. Nehogy félre értse, és rosszul reagáljon. Én is vitáztam az enyémmel, de normál keretek között mire megértett miért viszolygok ettől az egésztől, mi az a mi valójában taszít. Igazából akkor fordult nálam a kocka, amikor ő megértette miről beszélek. Na utána nem sokkal lett az a romantikus éjszaka. Egyszerűen annyira jó érzés volt, hogy megértette mi volt a bajom, megértette miről beszélek , hogy egyszerűen leomlott egy hatalmas fal ... Belülről baromira feszített engem is az érzés.. De az a beszélgetés hatalmas megkönnybülést okozott.

2012. jún. 26. 22:07
 22/22 Panka08 ***** válasza:

"De ez a téma nálam olyan nyögve nyelős s tudom ennek nem szabadna így lennie."

Mert miért nem szabadna? Emberek vagyunk! Mindenki másként érez, másként viszonyul dolgokhoz. Nem fekete meg fehér minden (bár sokan azt szeretnék.. ) Ahogy itt elolvasok néhány 20 év körüli, hogy ömlenegenk(és itt nem rossz értelemben, csak más szót nem találtam hirtelen :) ) a várandósságukról, akkor én sem tudom, hirtelen hol élek. Én nem váltam a pozitív tesztől egy rózsaszín habcsókká... Valamint 20 évesen esezmbe nem volt , hogy gyereket vállaljak. De még 30 évesen csak kezdtem barátkozni a gondolattal. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy ettől majd rosszabb anya lennék, vagy egyáltalán mint nőnek szégyellenem kellene magam, mert nem akartam huszon X évesen gyereket. Ennyi! Bármit lehet ÉREZNI! :) Ezért vagyunk emberből :)

2012. jún. 26. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!