Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 34 évesen miért nem hiányzik,...

34 évesen miért nem hiányzik, hogy gyerekem legyen?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 20:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
10 év párkapcsolat van mögöttem házasság nélkül...nincs problémánk.
2012. jún. 25. 20:56
 12/22 anonim ***** válasza:
S párod sem akar gyereket?
2012. jún. 25. 21:02
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem jelentene problémát neki ha lenne, de gyerek nélkül sem találja elviselhetetlennek az életet.
2012. jún. 25. 21:07
 14/22 anonim ***** válasza:
Én átgondolnám a helyedben még egyszer, és párommal is leülnék megbeszélni.
2012. jún. 25. 21:11
 15/22 A kérdező kommentje:
Ez olyan érzés, mint mikor minden érzékszerved tiltakozik ellene, de tudod az a helyes hosszú távon, hogy legyen.
2012. jún. 25. 21:15
 16/22 Panka08 ***** válasza:

Na egy kicsit hasonló vagyok hozzád. 33 múltam márciusban, s én mindig úgy voltam vele, ha lenne 2 életem az egyikben vállalnék egy tucat gyereket, a másikban meg egyet sem. :) Olyan "jó lenne meg nem is" érzések voltak bennem. A párommal remek a kapcsolatunk, de állandóan mentünk, pörögtünk, nagy baráti társaság, fesztiválok etc. s én nagyon élveztem így az életet. S néha lelkiismeretfurdalásom is volt, hogy miért nem vagyok meggebedve az érzéstől, hogy gyerekünk legyen... :S Közben a gyerekeket nagyon szeretem. (a másét :) ) Aztán áprilisban a párom belém élvezett. De én teljesen nyugodt voltam, mert olyankor történt, amikor az ember lánya (már tudom, hogy csak elvileg :)) ) nem eshet teherbe... (jó félig tudatos volt , hiszen arról már beszéltünk, hogy azért lassan összehozhatnánk, de nem konkretizátltunk semmit..s én nem ugrottam ki alóla)

11 hetes vagyok :) Mindenki nagyon örül, csak én nem tudom még fölfogni. :D De majd csak tudatosul. Nyílván nagyon jönni akart már, ha így megfogant. Úgyhogy, 2 életem ugyan nincs, de az életem első fele gyerkőc nélkül telt, a másik fele gyerkőccel fog :) Amit nem bánok, hogy most jön. S nem jött korábban. :) Így jó.

Szóval nem vagy egyedül az ilyesmi érzéssel. Én azt javaslom ne rágódj rajta, mert attól sosem kapsz kedvet hozzá. (a rágódás csak ront a helyzeten..attól én sem kaptam) Engedjetek akár utat neki, ha jönni akar, akkor jönni fog. :)

2012. jún. 26. 07:45
 17/22 A kérdező kommentje:

Gratulálok! :-) Szerintem is ez a legjobb mikor véletlenül jön a baba s nem rágódik, nem örlődik, készülődik (kúrák s miegymás) előtte az ember lánya. Csak természetesen és kész!

De a párom sajnos nem az a típus aki véletlenre bízná a dolgot, mert ezt túl nagy dolognak tartja ahhoz, hogy csak úgy durrr bele a közepébe és semmi nem. Pedig ha választhatnék / kérhetnék, akkor kérnék szépen egy szerencsés véletlent!

2012. jún. 26. 17:31
 18/22 Panka08 ***** válasza:

Őszintén szólva, amikor szóba került a "gyerek-téma" az elmúlt 1-2 évben úgy voltam mint te. Összeugrott a gyomrom. Beszélgettünk róla, (inkább a a párom) de nem villanyozott fel nagyon a téma. Jó-jó aranyos-aranyos, de... annnyi a DE ! :) :)

Mint írtam, azért egy kis félig tudatosság volt benne.Soha nem adtam alkalmat senkinek arra, hogy véletlenül is teherbe ejtsen. Mi most a párommal egy ideje beszélgettünk róla, s egy romantikusra sikeredett este alatt egyszerűen nem rúgtam le magamról, s mondtam neki maradjon amikor elment.. (hiába a rózsaszín köd csodákra képes :) )... .bár szinte biztos voltam benne, hogy ebből nem lehet semmi.

Most meg a párom is meg van döbbenve magán... Idézem: "Nem gondoltam volna , hogy ilyet tudok így egyből" Soha nem felejtem ahogyan mondta. :)Olyan aranyos volt.

Ja mi is úgy voltunk ám, hogy maaaajd rákészülünk: vitaminok, egészséges élet, etc... :D Hát már nem... :)

Ahogyan olvasom nem az jön ki a soraidból, hogy nem akarsz, hanem ez a rágörcsölés taszít.. Nemde?

2012. jún. 26. 19:09
 19/22 Panka08 ***** válasza:
Ja és köszi a Gartulációt! :)))
2012. jún. 26. 19:10
 20/22 A kérdező kommentje:
Így van taszít az erőlködés!!! Híve vagyok az élet minden területén az egyszerű, gyors megoldásoknak :-)))) Nem szeretek sokat nyűglődni dolgokon. Elhatározom és csinálom! De ez a téma sajnos nem így megy, mivel nem csak én kellek hozzá, s ez igen aggaszt. Biztos vagyok benne, hogy meg tudnám oldani, biztos vagyok benne nem esnék kétségbe. Gyakorlatias vagyok, s nem lelkizős. Menjünk, haladjunk, csináljuk!!! De ez a téma nálam olyan nyögve nyelős s tudom ennek nem szabadna így lennie.
2012. jún. 26. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!