Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lesz nekem valaha is gyerekem?

Lesz nekem valaha is gyerekem?

Figyelt kérdés
Nem nagyon szoktam "lehúzni" magam lelkileg, hogy nem lesz, de barátnőm a 2.-at várja, itt is erről olvasgatok, úgyhogy most kicsit elkenődtem. 38 éves vagyok, 6 éve nem védekezem. Tény, h jelenleg nem adottak a gyermekvállalás feltételei, de végre stabil párom van, és hamarosan az anyagi helyzetem is rendeződik. Hormonálisan nincs minden rendben, és eddig úgy voltam vele, hogy arra csak egy gyógyszer és kész. De mi van, ha más gond (is) van? Mi van, ha mégsem csak egy gyógyszer? Ezer oka lehet a meddőségnek:( Nem is tudom, miért írtam ide ki...igazából még sosem voltam hajlandó tudomásul venni:(
2012. máj. 17. 11:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
most, hogy bevallottad önmagadnak is, ideje lépned. Ezt Te is tudod. Irány a doki, kivizsgálás, szükség esetén gyógyszer. Ha hormon kell, az nem állítja helyre egyik hétről a másikra a hormonszintet, lehet, hogy 6 hónap vagy akár évek kellenek hozzá, az időd meg fogy addig. Nagyon jó, hogy felismerted a bajt, ideje cselekedni!
2012. máj. 17. 11:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne? :) Persze hogy lehet.

Én 6 évet vártam mire sikerült. Véletlen derült ki hogy rossz a pajzsmirigyem (vérvételből-TSH), kaptam rá gyógyszert, és két hónap múlva babás lettem. :)

Ne add fel, menj a dolgok után! Ha ki is derül mi a probléma, kezelik, az nem feltétele annak hogy sikerül is a babóca azonnal. Az idő meg fogy.

Mi kistesót szerettünk volna, fiam is nehezen jött össze, ez sem lesz könnyebb. 3éve kezelgetnek, és nem sikerül, pedig "elméletileg" minden rendben.

Menj feltétlen a dolgok után, ne hagyd rá, nem csak a baba miatt, hanem az egészséged miatt is, hiszen írod nem minden oké.

2012. máj. 17. 12:52
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nekem is a pajzsmiriggyel van a baj, most kezdtem rá gyógyszert szedni. Igen, sokszor én is úgy voltam, hogy el kell kezdeni a vizsgálatokat, hogy mire gyermekvállalásra kerül a sor, tudjuk az orvossal, mi a gond.

Viszont a nőgyógyászom azt mondta múltkor, először is el kell dönteni, h most akarunk-e gyereket a párommal, mert akkor spermavizsgálat, stb. És annak nincs értelme, hogy most elkezd vizsgálódni, mert lehet, h fél év múlva, mire jöhet a baba, már teljesen más lesz a diagnózis.

Aztán persze, ki tudja...lehet, hogy beáll a gyógyszer, semmi más gond, és pár hónap múlva teherbe esem:)

2012. máj. 17. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!