Lesz nekem valaha is gyerekem?
Miért ne lehetne? :) Persze hogy lehet.
Én 6 évet vártam mire sikerült. Véletlen derült ki hogy rossz a pajzsmirigyem (vérvételből-TSH), kaptam rá gyógyszert, és két hónap múlva babás lettem. :)
Ne add fel, menj a dolgok után! Ha ki is derül mi a probléma, kezelik, az nem feltétele annak hogy sikerül is a babóca azonnal. Az idő meg fogy.
Mi kistesót szerettünk volna, fiam is nehezen jött össze, ez sem lesz könnyebb. 3éve kezelgetnek, és nem sikerül, pedig "elméletileg" minden rendben.
Menj feltétlen a dolgok után, ne hagyd rá, nem csak a baba miatt, hanem az egészséged miatt is, hiszen írod nem minden oké.
Köszönöm a válaszokat. Nekem is a pajzsmiriggyel van a baj, most kezdtem rá gyógyszert szedni. Igen, sokszor én is úgy voltam, hogy el kell kezdeni a vizsgálatokat, hogy mire gyermekvállalásra kerül a sor, tudjuk az orvossal, mi a gond.
Viszont a nőgyógyászom azt mondta múltkor, először is el kell dönteni, h most akarunk-e gyereket a párommal, mert akkor spermavizsgálat, stb. És annak nincs értelme, hogy most elkezd vizsgálódni, mert lehet, h fél év múlva, mire jöhet a baba, már teljesen más lesz a diagnózis.
Aztán persze, ki tudja...lehet, hogy beáll a gyógyszer, semmi más gond, és pár hónap múlva teherbe esem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!