Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdek félni h igaza van...

Kezdek félni h igaza van testvéremnek. Lesz nekem valaha gyerekem?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok,kb egy éve h véget ért a a 3,5 éves kapcsolatom. Azóta nincs senkim.

A múltkor a nővérem beszólt h jó lenne már összeszednem valakit,mert a végén sose lesz gyerekem. Ő 24 éves és mikor ennyi idős volt én már megvolt az első gyereke.

Azt boncolgatták anyámmal h ha most összejövök valakivel,jó 3 év mire el döntöm h mi is legyen a kapcsolatunkkal,ki ismerem,stb..Még 2 év míg összeköltözünk,a megfelelő anyagiak előteremtése is évekig tart,és akkor még próbálkozni kell,mert nem biztos h elsőre összejön. És olyanokat mondtak főleg a tesóm h 30 éves kor után már down kóros gyerekem lehet

Nagyom elkeseredtem,de persze nem mutattam. Mondtam h inkább szülők 35 évesen mint h most gyorsan fel kajtassak magamnak egy pasit h aztán neveljem egyedül a gyereket és éljek anyám nyakán. Mert tesóm egyedül neveli a gyereket,és azért is költözött haza mert egyedül nem tudná csinálni.

Én is szeretnék már barátot,de még nem találkoztam olyannal aki megfogott volna,és félek h tényleg nem lesz senkim se :( És kicsúszok a szülés határidőről is.

2010. júl. 19. 17:33
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg,nincs igazuk.Sztem testvéred csak irigy mert még független vagy,nincsenek gondjaid mint neki.

Ráérsz még megtalálni az igazit és gyereket szülni.

2010. júl. 19. 17:36
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség, remélem te is tudod. Ne keseredj el, éld az életed.
2010. júl. 19. 17:37
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
indig mondom,hogy amíg nem vagy divatszingli,amíg nem vagy nagyképű,amíg nem nézel le másokat,amíg úgy érzed,tudod irányítania saját életed,addig nem kell foglalkozni más,sikertelen emberek véleményével.
2010. júl. 19. 17:38
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
21 évesen ilyen hülyeségeken gondolkodni, már ne is haragudj. Ha ezt megtudja egy srác, fejvesztve fog menekülni. Nővéred meg egy idióta már ne is haragudj, nem fogsz semmiről lekésni. Én 30 éves vagyok és most várom az első babámat, teljesen jól érzem magam és szeretnék még gyereket, viszont a nővéreddel ellentétben kiszórakoztam magam, sokfelé jártam a nagyvilágban, rengeteg embert ismertem meg és sok tapasztalatot szereztem, jó munkám van, ahova visszavárnak, úgyhogy inkább csak keserűséget érzek az ilyen kijelentések és számolgatások mögött. 30 éves korod előtt is lehet beteg gyereked, persze a kockázat mindig nagyobb minél idősebb az anyuka, de pont azért végeznek ma már annyi szűrést, hogy a legritkább esetben fordulhasson csak elő.
2010. júl. 19. 17:41
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Elképedve olvastam,amit leírtál!21 évesen nagyon nem kellene még azon pánikolnod,hogy kifutsz az idődből.

Tesódat pedig nem is értem.Ő megjárta,mert anyagi biztonság és apa nélkül neveli a gyerekét,ami valljuk meg baromi messze van az ideálistól!

Azt hittem,hogy legalább a saját kárán tanult,de úgy látszik,hogy nem és még téged is rá akar beszélni.

21 éves vagy.Gondolom dolgozni vagy egyetemre járni szeretnél.Férjhez menni sem kell azonnal,csak hogy legyen.A gyerekszülés pedig a legfelelősségteljesebb dolog a világon. A saját életedet elszúrhatod,de ahogy világra hozod a gyereked,onnantól kezdve az ő életével már nem játszhatsz.

Értelek és teljesen megértelek.Ne pánikolj,elötted az élet!Minden megjön magától.A nagy Ő és a család is!

A down kórt ma már nagyon szigorúan szűrik.Beteg gyermekre mindig van esély,még huszonévesen is.

2010. júl. 19. 17:41
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, semmihez nincs késő. Én 25 évesen ismertem meg a párom, 28 évesen szültem az első gyermekem a harmadikat pedig már harminc fölött ő is teljesen egészséges. A párválasztást nem lehet erőltetni. Hogy mennyit kérdeztek engem is, hogy mikor megyek már férjhez? Én meg mondtam, hogy tudni fogom azt, ha eljött az ideje... de nagyon utáltam az efféle szekálásokat.
2010. júl. 19. 17:42
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Már hogyne lehetne! Magyarországon az elsőszülő nők átlagéletkora jelenleg 29 év. Egyre többen egyre később találják meg a párjukat és/vagy sajnos éveket várnak a gyermekre is. Ne figyelj a rosszindulatú vagy kétségeesett beszólásokra, még nem vagy lekésve semmiről!
2010. júl. 19. 17:43
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a tartós boldogságot válaszd, később, mint a gyors,de múló örömöt.
2010. júl. 19. 17:45
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Manapság akár 40 évesen is viszonylag kevés kockázattal szülhet egy nő.Nekem sok ismerősöm 30-on felül szült és semmi baja nem lett a gyereküknek.A tartós kapcsolat,a gyerek nem egészen olyan dolog,amit centire meg lehet tervezni az életben.Minél jobban aggódsz,minél jobban sietsz hogy legyen kapcsolatod,gyermeked,annál több esély van arra,hogy lesz egy elsietett kapcsolatod,amit később megbánhatsz.Éld az életed,ahogy neked tetszik,a többi meg majd jön magától,ha meg nem jön össze,az bizonyára a te érdekedben alakulna úgy.21 évesen egyáltalán nem vagy lemaradva semmiről.
2010. júl. 19. 17:45
 10/30 anonim ***** válasza:
83%
Én 33 évesen, 3 éve váltam el. Azóta sem találtam olyan pasit, akinek szülnék. Pedig én aztán benne vagyok a korban. De még mindig optimistán állok hozzá. Tesóm 36 évesen szülte a gyermekét, aki egészséges, mint a makk. Szóval, hova keseregnél ennyi idősen?
2010. júl. 19. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!