Kezdek félni h igaza van testvéremnek. Lesz nekem valaha gyerekem?
21 éves vagyok,kb egy éve h véget ért a a 3,5 éves kapcsolatom. Azóta nincs senkim.
A múltkor a nővérem beszólt h jó lenne már összeszednem valakit,mert a végén sose lesz gyerekem. Ő 24 éves és mikor ennyi idős volt én már megvolt az első gyereke.
Azt boncolgatták anyámmal h ha most összejövök valakivel,jó 3 év mire el döntöm h mi is legyen a kapcsolatunkkal,ki ismerem,stb..Még 2 év míg összeköltözünk,a megfelelő anyagiak előteremtése is évekig tart,és akkor még próbálkozni kell,mert nem biztos h elsőre összejön. És olyanokat mondtak főleg a tesóm h 30 éves kor után már down kóros gyerekem lehet
Nagyom elkeseredtem,de persze nem mutattam. Mondtam h inkább szülők 35 évesen mint h most gyorsan fel kajtassak magamnak egy pasit h aztán neveljem egyedül a gyereket és éljek anyám nyakán. Mert tesóm egyedül neveli a gyereket,és azért is költözött haza mert egyedül nem tudná csinálni.
Én is szeretnék már barátot,de még nem találkoztam olyannal aki megfogott volna,és félek h tényleg nem lesz senkim se :( És kicsúszok a szülés határidőről is.
Nyugodj meg,nincs igazuk.Sztem testvéred csak irigy mert még független vagy,nincsenek gondjaid mint neki.
Ráérsz még megtalálni az igazit és gyereket szülni.
Elképedve olvastam,amit leírtál!21 évesen nagyon nem kellene még azon pánikolnod,hogy kifutsz az idődből.
Tesódat pedig nem is értem.Ő megjárta,mert anyagi biztonság és apa nélkül neveli a gyerekét,ami valljuk meg baromi messze van az ideálistól!
Azt hittem,hogy legalább a saját kárán tanult,de úgy látszik,hogy nem és még téged is rá akar beszélni.
21 éves vagy.Gondolom dolgozni vagy egyetemre járni szeretnél.Férjhez menni sem kell azonnal,csak hogy legyen.A gyerekszülés pedig a legfelelősségteljesebb dolog a világon. A saját életedet elszúrhatod,de ahogy világra hozod a gyereked,onnantól kezdve az ő életével már nem játszhatsz.
Értelek és teljesen megértelek.Ne pánikolj,elötted az élet!Minden megjön magától.A nagy Ő és a család is!
A down kórt ma már nagyon szigorúan szűrik.Beteg gyermekre mindig van esély,még huszonévesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!