Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdek félni h igaza van...

Kezdek félni h igaza van testvéremnek. Lesz nekem valaha gyerekem?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok,kb egy éve h véget ért a a 3,5 éves kapcsolatom. Azóta nincs senkim.

A múltkor a nővérem beszólt h jó lenne már összeszednem valakit,mert a végén sose lesz gyerekem. Ő 24 éves és mikor ennyi idős volt én már megvolt az első gyereke.

Azt boncolgatták anyámmal h ha most összejövök valakivel,jó 3 év mire el döntöm h mi is legyen a kapcsolatunkkal,ki ismerem,stb..Még 2 év míg összeköltözünk,a megfelelő anyagiak előteremtése is évekig tart,és akkor még próbálkozni kell,mert nem biztos h elsőre összejön. És olyanokat mondtak főleg a tesóm h 30 éves kor után már down kóros gyerekem lehet

Nagyom elkeseredtem,de persze nem mutattam. Mondtam h inkább szülők 35 évesen mint h most gyorsan fel kajtassak magamnak egy pasit h aztán neveljem egyedül a gyereket és éljek anyám nyakán. Mert tesóm egyedül neveli a gyereket,és azért is költözött haza mert egyedül nem tudná csinálni.

Én is szeretnék már barátot,de még nem találkoztam olyannal aki megfogott volna,és félek h tényleg nem lesz senkim se :( És kicsúszok a szülés határidőről is.

2010. júl. 19. 17:33
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
csak eléggé elkeseredtem... olyan rosszul esett amit a tesóm mondott... meg még anyám is az pártját fogta
2010. júl. 19. 17:49
 12/30 anonim ***** válasza:
74%
Ez érzelmi bántalmazás. Függetlenítsd magad tőlük érzelmileg, és közöld velük, hogy ezentúl nem kérsz beleszólást az életedbe. Utálom, amikor valaki egyedül van, és még a rokonai is csak ba.sztatják. Szerintem te sokkal normálisabb vagy mint a tesód - ő szánalmas, csak azért bánt, mert a te életed sokkal jobb, mint az övé, és neked még bármit lehetőséged van elérni, míg neki már nem nagyon egyedülálló anyaként. Attól függetlenül, hogy valakinek van-e gyereke vagy nincs, mindig az a gázabb ember, aki lenéz másokat csak azért, mert máshogy él, mint ő. Amúgy ki az, aki manapság 21 évesen gyereket szül? :o A kisebbség + a tanulatlan, iskolázatlan, felelőtlen emberek.
2010. júl. 19. 17:53
 13/30 anonim ***** válasza:
82%
Ez hülyeség!!! Régen szokás volt, hogy korán mennek férjhez. Én is 21 évesen szültem, de az 30 évvel ezelőtt volt. Ma már sokan szülnek első gyereket 30 év körül, és egyiknek sincs semmi baja. Ne törödj velük, még bőven ráérsz.
2010. júl. 19. 17:56
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

"Azt boncolgatták anyámmal..." Na én ezen buktam ki. Egyikőjüknek sincs semmi köze a párkapcsolatodhoz!!! Főleg nem a testvérednek!!!

Kérdezd már meg tőlük, hogy mit tennének, ha leszbikus lennél????????????????? Örüljenek, hogy egészséges fiatal nő vagy!

2010. júl. 19. 17:58
 15/30 anonim ***** válasza:
Azzal a részével baromira nem értek egyet,hogy csak a kisebbség,meg a buta emberek szülnek fiatalon,ez is baromság,mondom ezt úgy,hogy még nem akarok gyereket,és ráérek 23 éve fejjel.Azzal sem,hogy ez beleszólás az életedbe,ez szimplán irigykedés és zrikálás,amivel nem kell foglalkozni.Én voltam a másik oldalon,mikor egy korlátolt divatszingli ugatott le az életvitelem miatt (nincs gyerekem amúgy).Utána még Ő hangoztatta,hogy utálja,ha beleszólnak az életébe.Azt ilyen embereknek csak vissza kell vágni asikertelen magánéletükkel,ne félj,egyből visszavesznek az arcukból!Jelen estben hozzá lehet vágni,hogy Ő meg fiatalon elszúrta az életét,és az sem jobb egy fokkal sem.
2010. júl. 19. 18:01
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez baromság. Meg hogy 30éves korod után már Down kóros gyereked lehet? Ilyen butaságot is rég hallottam. Sajnos akármennyi idősen szülsz, lehet beteg a gyereked.:( Ne törődj a testvéreddel. Az ő élete sem alakult ezek szerint a legjobbak szerint(egyedül neveli a gyerekeit otthon)úgyhogy nem tudom miért osztja neked az észt.

Ha erőlteted ezt a pasi témát szinte biztos hogy nem lesz jó vége. Majd lesz valakid előbb utóbb. Csak azért nem kell pasi, hogy legyen meg gyereked csináljon neked.:S

Meg ilyeneket is felesleges tervezni hogy hány év után jössz rá hogy gyereked akarsz valakitől. Lehet hogy már az első évben azt érzed hogy ő lesz az akinek szülnél, lehet hogy soha.:S

2010. júl. 19. 18:04
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus, te tényleg ráparáztál az elkövekezendő 10-15évede, csak mert nem pottyantottál ki egy kölköt 21évesen?

Őszintén, a mai világban 21éves lányok még iskolába járnak, 22-23 évesek mire lediplomáznak. abszolút korai 21évesen szülni, mert kevesen érettek rá...

ehhez kell élettapasztalat, komoly párkapcsolat, de a párkapcsolat és gyerek előtt jó, ha "kiéled" magad, nehogy akkor jöjjön rád az ötperc meg a sose-buliztam-még meg nem-láttam-a-világot amikor 2 kicsi gyerek rángatja a szoknyádat, kell, hogy jól ismerd a férjedet, hogy bízz benne hogy ennek az embernek akarsz gyereket, és érettek vagytok a házasságra-ehhez is évek kellenek.

és akkor nem beszéltünk még arról, hogy egy fiatal lány tanuljon, dolgozzon, szerezzen tapasztalatot, járja be a világot, utazzon amennyit csak tud, tanuljon nyelveket...szerintem... minél többet tud a világról, annál többet tud adni a gyerekének is.

lehet hogy a nővéred csak féltékeny hogy mindez előtted áll még akkor is ha FIATALON azaz 25-26évesen akarsz szülni, de a 35 se késő, dawn kór-ra az esély 40felett több, de pont ezért van kötelező szűrés erre.

2010. júl. 19. 18:22
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Még gyerek vagy, nem értem, attól még hogy a nővérek ebben a korban szült, neked nem muszáj...

Anyám engem 35 évesen szült, és tök egészséges vagyok.

2010. júl. 19. 19:43
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass a nővéredre, akkor szülsz, amikor te akarod. A down kóros gyerek 30 után meg nem igaz, engem 35 évesen szült az anyukám, mégis élek és virulok. Egyébként még ha 5 év múlva is kezdődik valakivel a kapcsolatod, akkor is lehet 30 alatt gyereked, úgy hogy nem hag
2010. júl. 19. 20:04
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
azt akartam írni, hogy nem hagynak el. Ne kövesd el ugyan azt a hibát, mint a nővéred.
2010. júl. 19. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!