Megint meg fog jönni! Ez a 15. hónap, és megint sikertelen! Ezt, hogy lehet elviselni? Lesz valaha gyerekem?
30 éves vagyok a férjem 33, nincs már olyan sok "időnk"! Már járunk orvoshoz, de olyan lassan halad minden. 3 nap múlva jön meg, de már legalább túl lennék rajta, de hogy még erre is mindig várni kell, mikor tudom, hogy úgysem sikerült. A görbém: [link]
Gondoltam ezt is abbahagyom, de majdnem mindegy, mert mindig érzem az ovut, úgyhogy úgyis az járna az eszemben.
Bocs, a kifakadásért, de elegem van!
A hőd egyre magasabbra kúszik, ami jó jel. de túl korán teszteltél, 9 dpo-nál csak a túl korán, a petevezetőben beágyazódott méhenkívüli babáknál lesz pozitív a teszt.
Megértelek, nem kell bocsánatot kérned.
32/L
Orvosnál voltál már, mert nem jön össze?
Igen, aki nem akar az könnyen teherbe esik.
2 hete szült két barátnőm is, ők akarták persze, mindkettőnek elsőre sikerült, később kezdtek próbálkozni és előbb szülnek, mint én! Nem vagyok irigy rájuk, örülök neki, meg aranyosak a babák, csak a sorsot érzem pofátlannak!
Szia!
Hát átérzem a helyzeted.Én 28 voltam,a férjem pedig 34 mikor próbálkozni kezdtünk.1 év után mentem dokihoz,érdekes módon nem vizsgálgatott,annak ellenére, hogy volt peteérésem clostyval indítottunk.Természetesen hőt mértem, a világ teáját megittam,és mindenféle teherbeesést könnyítő bogyóját beszedtem az egy év alatt.Láss csodát a closty segített és a második hónapban terhes lettem.Tudom könnyű mondani,de türelem.Nekem is mondhattak bármit,mikor megjött a sírás kerülgetett.Lesz babátok nektek is,lásd a mi példánkat.
Sok sikert és kitartást!
38 hetes kismami
Hihetetlen hányan járunk ugyan abban a cipőben. Már nekünk is a hátunk mögött van rengeteg nőgyógy, urulógus, endokrinológus vizsgálat, 1 műtét, 3 hónap closys stimuláció, rengeteg féle-fajta tea, vitamin, gynex csepp és persze 15 hónap.
Minden rendben...és mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!